Υλικα - 250 γραμ χαλουμι
- 4 φυλλα κρουστας
- 2 κ.σ σουσαμι
- 2 κ.σ μελι
- 2 κ.σ βουτυρο
- 2 κ.σ ξυδι βαλσαμικο
Εκτελεση - κοβουμε το χαλουμι σε τεσσερις φετες κατα μηκος
- διπλωνουμε το καθε φυλλο κρουστας στη μεση και το αλοιφουμε με βουτυρο
- τοποθετουμε σε καθε φυλλο απο μια φετα χαλουμι και το διπλωνουμε σε πακετο
- πασπαλιζομε με σουσαμι και ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 220 βαθμους για 12-15 λεπτα
- κατοπιν τα βαζουμε σε πιατελα, ανακατευουμε το ξυδι με το μελι να γινουν σαν πηκτο σιροπι και περιχυνουμε τα πακετα
tip.μπορει να γινει και με φετα η μανουρι Προσθήκη ως Αγαπημένο (36) | Εμφανίσεις: 34473 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |