Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Εσκαλόπ Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 1
Έχει υποβληθεί από irini   
Τρίτη, 11/03/08
ΥΛΙΚΑ:
  • Σνίτσελ μοσχαρίσια
  • Ντοματα
  • Κασερι
Για πανάρισμα:
  • Αυγά
  • Αλεύρι
  • Γαλέτα
Για τη σάλτσα:
  • Pumaro
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Συγνώμη που δεν γραφω αναλογίες αλλα στην ουσία η σάλτσα είναι με το μάτι και τα σνίτσελ ανάλογα με το πόσα στοματα θα ταϊσετε. :)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Πανάρουμε τα σνίτσελ με τον κλασικό τρόπο: αλεύρι-αυγό-γαλέτα.
Τα τηγανίζουμε ή τα ψήνουμε στο γκριλ (εγω τα κανω στο γκριλ με λιγο λαδάκι απο πάνω για να μην γίνονται πολύ βαριά).
Εν τω μεταξύ βράζουμε τη σάλτσα.
Αφου ψηθούν τα σνίτσελ, τα αλοίφουμε με τη σάλτσα και απο πάνω βάζουμε μια φέτα κασέρι και απο πάνω μια ροδέλα ντομάτα, αλατάκι πιπεράκι. Και τα ξαναβάζουμε στο γκριλ ισα ισα μέχρι να λιώσει το τυρί και να ψηθει η ντομάτα.
Ιδανικός συνδυασμός με πατατούλα τηγανιτή.
Προσθήκη ως Αγαπημένο (4) | Εμφανίσεις: 9017
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (4)
1. 11-03-2008 17:31
 
ειρηνάκι θα το φτιάξω οπωσδήποτε !!!τέλεια συνταγή εύκολη και γρήγορη :zzz
 
melina
2. 13-03-2008 22:59
 
η ιδέα του gril!!!μου αρέσει πολύ-πολύ 
!!! τα φτιάχνω,περίπου έτσι!!αλλα στο τηγάνι!!! 
:zzz ;)
 
kleiw
3. 03-12-2008 14:53
 
καλα Ειρηνάκι, τέλειο!!!!! 
το εφτιαξα χθες και ο άντρας μου ενθουσιάστηκε.
 
melita
4. 11-04-2009 21:56
 
ειρηνη εσκισες. φοβερη!!!!!!!!
 
vallianos

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Δευτέρα, 13/12/10 )