Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Πολίτικες γεμιστές πιπεριές Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 7
Έχει υποβληθεί από margarita79   
Κυριακή, 16/03/08

p1010100_400_01

Πολύ νοστιμο και νηστισιμο ορεκτικο

Υλικα:

  • 10 πιπεριες (5 φλωρινης και 5 κερατα)
  • 10 κ.σ ρυζι καρολινα
  • 3 τριμμενα μεγαλα κρεμμυδια
  • ½ ποτηρακι του κρασιου κρασι
  • 1 φλυτζανι λαδι
  • Λιγη κανελλα
  • 3 κ.σ σταφιδες μαυρες προαιρετικα
  • 3 κ.σ κουκουναρια
  • 1 φλυτζανι χυμο ντοματας
  • Αλατι,πιπερι

Εκτελεση:

  • Τσιγαριζουμε τα κρεμμυδια μεχρι να ξανθυνουν.ριχνουμε το ρυζι το γυρναμε λιγο και το σβηνουμε με το κρασι.
  • Προσθετουμε τη ντοματα και την κανελλα.αλατοπιπερωνουμε.
  • Στο τελος προσθετουμε τις σταφιδες και το κουκουναρι.
  • Γεμιζουμε τις πιπεριες τις οποιες εχουμε ζεματισει για 2 λεπτα να μαλακωσουν.
  • Βαζουμε στον πατο της κατσαρολας μια στρωση από μαρουλοφυλλα για να μη μας κολλησουν και προσθετουμε τις πιπεριες και νερο μεχρι να τις μισοσκεπασει.
  • Σκεπαζουμε με ένα πιατο και ψηνουμε σε μετρια φωτια μεχρι να πιουν το νερο.

Καλη επιτυχια!!


Προσθήκη ως Αγαπημένο (27) | Εμφανίσεις: 25101
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (5)
1. 16-03-2008 20:31
 
Υπέροχη συνταγή.Την έχω δοκιμάσει και με πράσινες πιπεριές χωρίς το χυμό ντομάτας, γίνεται εξίσου νόστιμο.
 
kiveli
2. 16-03-2008 20:48
 
Ευχαριστούμε Μαργαρίτα. Πεντανόστιμη δείχνει. Η κανελλίτσα σίγουρα κάνει τη διαφορά. ;) Την χρησιμοποιώ και εγώ πολύ..οι ρίζες βλέπεις.
 
rena
3. 16-03-2008 21:37
 
Ύπέροχο Μαργαρίτα!! Αν και δεν νηστεύουμε θα το τιμήσουμε το φαγάκι σου.
 
Mary
4. 17-03-2008 11:39
 
μαργαριτάκι τέλιο κορίτσι μου!
 
melina
5. 22-04-2011 13:27
 
Δεν σας λέω τίποτα. Πρέπει να τις δοκιμάσετε!!!
 
tamar

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Δευτέρα, 29/11/10 )