Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Μοσχάρι πικάντικο Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 1
Έχει υποβληθεί από yiouli   
Σάββατο, 05/04/08
Υλικά :
  • 1 κιλό μοσχάρι για κατσαρόλα
  • 1 κρέμα γάλακτος
  • 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι
  • μισή πιπεριά
  • αλάτι, πιπέρι, πάπρικα
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 1 φύλλο δάφνης, κόλιανδρο
Εκτέλεση :
Σωτάρουμε το μοσχάρι καλά.Στο μπλέντες βάζουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και την πιπεριά και τα πολτοποιούμε.
Ρίχνουμε το μίγμα μέσα στην κατσαρόλα με το κρέας προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και κλείνουμε τη χύτρα για 20 λεπτά.
Συνοδεύεται με ρύζι ή πουρέ.
Προσθήκη ως Αγαπημένο (5) | Εμφανίσεις: 9939
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Παρασκευή, 11/06/10 )