Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Σάρπες Ψητές Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει γραφτεί από ArXoS   
Κυριακή, 27/05/07

Υλικά:
(για 6 άτομα)

1 1/2 κιλό σάρπες
1 φλιτζάνι τσ. ελαιόλαδο
φασκόμηλο
χυμό από 2 λεμόνια
αλάτι
πιπέρι



Τρόπος παρασκευής
Πλένετε τις σάρπες και τις καθαρίζετε καλά, αφαιρώντας τη μαύρη μεμβράνη από μέσα.
Τις αλατίζετε, τις πιπερώνετε και αν είναι μεγάλες τις χαράζετε στη μέση.
Αλείφετε ένα ταψί με το μισό ελαιόλαδο και τις ψήνετε σε μέτριο φούρνο, βάζοντας εκεί που έχετε τη μαύρη μεμβράνη (στην κοιλιά της σάρπας), λίγο φασκόμηλο.
Ετοιμάζετε λαδολέμονο και το ρίχνετε στα ψάρια, μόλις τα βγάλετε από το φούρνο.
Ψήνετε στους 180 βαθμούς για 50-55λεπτά.

Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 19/12/79 )