Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Κατσικακι με δαμασκηνα Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από sgrav   
Παρασκευή, 11/04/08
Υλικα
  • 1 μπουτι κατσικι σε μεριδες
  • 1 κιλο πατατουλες ολοκληρες
  • 15 δαμασκηνα
  • 15 φετες μπεικον
  • 1 κ.σ θυμαρι
  • 2 κουταλιες μελι
  • 4 σκελιδες σκορδο
  • 1 σφηνακι κονιακ
  • λιγο δεντρολιβανο
  • 1/2 ποτηρι λαδι
  • αλατι
  • πιπερι
Εκτελεση

Βαζουμε σε μια λεκανη το σκρδο σε φετακια το μελι το κονιακ το λαδι και το δεντρολιβανο αλατοπιπερωνουμε το κρεας το βαζουμε και αυτο στη λεκανη και το αφηνουμε να μαριναριστει τουλαχιστον 2-3 ωρες κατοπιν το βαζουμε σε ενα ταψι με τη μαριναδα και το ψηνουμε στους 180 για 1 ωρα οταν περασει 1 ωρα το βγαζουμε απο το φουρνο και βαζουμε τις πατατες αλατοπιπερωμενες και τα δαμασκηνα τυλιγμενα με το μπεικον βαζουμε αν χρειαζεται λιγο νερο και ψηνουμε ακομα 1 ωρα.

Καλή όρεξη!


Προσθήκη ως Αγαπημένο (1) | Εμφανίσεις: 9798
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (1)
1. 14-04-2008 12:19
 
νοστιμότατο φαίνεται μπραβο! :)
 
melina

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Σάββατο, 27/03/10 )