Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Γκιούλμπασι Νο.02 Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 3
Έχει υποβληθεί από Line   
Κυριακή, 22/06/08
ΥΛΙΚΑ
  • 2 κιλά χοιρινό μπούτι (χωρίς κόκαλο) για ρολό
  • 1/2 κιλό κεφαλοτύρι γλυκό
  • 10 σκελίδες σκόρδο
  • 1 κουταλιά ρίγανη
  • ελάχιστο λάδι
  • αλάτι - πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ανοίγουμε το μπούτι για ρολό ή μας το κάνει ο χασάπης μας και του ρίχνουμε αλάτι -πιπέρι, ρίγανη ,ελάχιστο λάδι ,το σκόρδο σε ροδέλες και το τυρί σε μπαστούνια. Έπειτα το τυλίγουμε καλά και το βάζουμε σε αντικολητικό χαρτί και από πάνω αλουμινόχαρτο. Αν δεν στέκεται καλά το κρέας το δένουμε με σπάνγγο .

Ψήνετε στον φούρνο στους 150 βαθμούς για 5 ώρες.


Προσθήκη ως Αγαπημένο (5) | Εμφανίσεις: 10603
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (3)
1. 22-06-2008 18:36
 
Νοστιμότατο είμαι σίγουρη. Θα το δοκιμάσω όμως σε πιο κρύους καιρούς.
 
Nena
2. 22-06-2008 22:56
 
Πολύ καλή η συνταγή.
 
sgr
3. 22-06-2008 23:45
 
Σε μερικά μέρη της Πελλοπονήσου, Line 
βάζουν ανακατεμένο το χοιρινό με μοσχάρι και αρνάκι κομμένο όμως το κρέας σε κομμάτια, και μία μεγάλη πράσινη πιπεριά..Όμως εγώ προτιμώ την δική σου εκδοχή με χοιρινό..Μπράβο για τη συνταγή σου ;) ;)
 
YANNA

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Κυριακή, 07/02/10 )