Επιλογές μελών
Βασικό Μενού
Μοσχάρι φούρνου για βιαστικές και απαιτητικές |
Έχει υποβληθεί από KristineS | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Δευτέρα, 29/09/08 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ένα καταπληκτικό ψητό το οποίο γίνετε χωρίς καθόλου κόπο και είναι νοστιμότατο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και άλλο κομμάτι κρέατος από μοσχάρι και θα σας το συμβούλευα αν αποφασίσετε να το ψήσετε πιό γρήγορα γιατί το νουά συνήθως γίνετε στην κατσαρόλα, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση, λόγω αργού ψησίματος είναι ιδανικό, ειδικά για τραπέζια. Αν κάνετε δίαιτα αφαιρέστε ή μειώστε το ελαιόλαδο. Είναι εξίσου νόστιμο. Υλικά
Διαδικασία Αλατοπιπερώνουμε το νουά και το βάζουμε σε πυρέξ με καπάκι. Ρίχνουμε το χυμό πορτοκαλιού και λεμονιού. Προσθέτουμε τα καρότα, το ελαιόλαδο και πασπαλίζουμε με το ζωμό λαχανικών. Κλείνουμε το καπάκι και ψήνουμε όλο το βράδυ στους 100 βαθμούς (περίπου 7-8 ώρες). Αφήνουμε να κρυώσει το κρέας και το κόβουμε σε φέτες. Αφαιρούμε τα καρότα και σουρώνουμε το ζουμί από το κρέας. Βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι και το ζεσταίνουμε. Αφαιρούμε λίγο σε ένα βαθύ πιάτο και με τον αναδευτήρα αυγών διαλύουμε το κορν φλάουρ ή τη σάλτσα ψητού. Προσθέτουμε το μείγμα στο κατσαρολάκι και ανακατεύουμε καλά. Σερβίρουμε το νουά σε φέτες με τα καρότα και περιχύνουμε με τη σάλτσα. Προσθήκη ως Αγαπημένο (28) | Εμφανίσεις: 40012 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Τελευταία ενημέρωση ( Παρασκευή, 11/06/10 ) |
Σας προτείνουμε :
|
|
Συζητήσεις
- Τι θα φάμε σήμερα 25/04/2024
- Τι θα φάμε σήμερα 19/04/2024
- Τι θα φάμε σήμερα 15/04/2024
- Τι θα φάμε σήμερα 14/03/2024
- Τι θα φάμε σήμερα 05/01/2024
- Τι θα φάμε σήμερα 26/10/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 06/10/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 28/09/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 10/09/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 05/09/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 25/08/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 23/08/2023