Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Pasta με λεμόνι και χαβιάρι Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 2
Έχει υποβληθεί από marios   
Κυριακή, 26/10/08
herb_pasta_with_lemon_cest
ΥΛΙΚΑ:
  • 1 Πακέτο μακαρόνια νούμερο 10
  • 2 Κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
  • 1 Λεμόνι το χυμό του και το ξύσμα του
  • Μισή κούπα λευκό κρασί
  • 1/3 ζωμό από κοτόπουλο
  • Αλάτι - Πιπέρι
  • 3 Κουταλιές του γλυκού χαβιάρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Σε ένα κατσαρόλι βράζουμε τα μακαρόνια για 8 λεπτά μέχρι τα μακαρόνια μας να γίνουν αλ -τέντε.
Όταν είναι έτοιμα τα μακαρόνια μας ετοιμάζουμε την σάλτσα μας που είναι η εξής, σε ένα τηγάνι σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια μας για 2 λεπτά και όταν μαραθούν τα σβήνουμε με το κρασί, το ζωμό κοτόπουλο , το λεμόνι και τα αφήνουμε να πάρουν μία βράσει.

Όταν πάρουν μία βράσει προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και το ξύσμα λεμονιού και σβήνουμε την φωτιά , κατόπιν ρίχνουμε μέσα τα μακαρόνια μαζί με τον χαβιάρι και ανακατεύουμε καλά να γίνουν όλα ένα μείγμα

ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΖΕΣΤΑ

Προσθήκη ως Αγαπημένο (6) | Εμφανίσεις: 12620
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (2)
1. 27-10-2008 11:05
 
Yπέροχα! 
Κάπως έτσι τα κάνω αλλα με αυγοτάραχο. 
Το μόνο που με παραξενεύει ειναιο ζωμός απο κοτόπουλο.
 
al1975
2. 27-10-2008 12:19
 
Μη σε παραξενεύει Αγγελικούλα. Ο ζωμός κοτόπουλου πάει παντού χωρίς να "ακούγεται".Αντίθετα δίνει νοστιμιά και δεν ξέρεις από που είναι.
 
Nena

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Πέμπτη, 01/07/10 )