Υλικά: - 2 φιλέτα κοτόπουλο
- 2 σκ. σκόρδο
- 1 ποτηράκι λευκό κρασί
- 1 μικρή κρέμα γάλακτος
- 1 μικρή κονσέρβα μανιτάρια
- 3 κ.σ. φιλαδέλφεια
- λίγο λάδι
- λίγο κάρυ
- αλάτι-πιπέρι
Εκτέλεση Κόβουμε σε μπουκιές το κοτόπουλο, το αλατοπιπερώνουμε και το σωτάρουμε στο λάδι. Προσθέτουμε το σκόρδο ψιλοκομμένο και τα μανιτάρια. Σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε άλλο ένα μικρό ποτηράκι νερό. Αφήνουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να γίνει το κοτόπουλο και να μείνει σχεδόν στεγνό χωρίς ζουμί. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, το κάρυ και το τυρί φιλαδέλφεια και ανακατεύουμε διαρκώς μέχρι να δέσει η σάλτσα μας. Κατεβάζουμε από τη φωτιά και σερβίρουμε αμέσως. Καλή όρεξη! Προσθήκη ως Αγαπημένο (45) | Εμφανίσεις: 33918 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |