Υλικά
- 1 κιλό φιλέτο μοσχαρίσιο κομμένο σε χοντρές φέτες
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 6 κ.σ Drambuie
- 2 κ.σ μουστάρδα πικάντικη
- 2 κ.σ γλυκιά σάλτσα τσίλι
- 1 κ.σ Terryiaki sauce
- 1 κ.γ νιφάδες τσίλι
- 1 κ.σ βούτυρο φρέσκο
- 2-3 κ.σ ελαιόλαδο
- Αλάτι / πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα γυάλινο μπολ ανακατεύουμε καλά το Drambuie, τη μουστάρδα, τη γλυκιά σάλτσα τσίλι, το Terryiaki sauce και τις νιφάδες τσίλι. Αλατοπιπερώνουμε τα κομμάτια φιλέτου και τα βάζουμε μέσα στη μαρινάδα. Αφήνουμε στο ψυγείο για 24 ώρες. Στραγγίζουμε τα φιλέτα και φυλάμε τη μαρινάδα. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και προσθέτουμε το φρέσκο βούτυρο, ανακατεύουμε μέχρι να λυώσει. Σοτάρουμε τα φιλέτα μέχρι να ροδίσουν ή ανάλογα με το πώς μας αρέσουν ψημένα. Αφαιρούμε από το σκεύος και προσέχουμε να παραμείνουν ζεστά. Στο σκεύος που σοτάραμε τα φιλέτα, προσθέτουμε το κρεμμύδι και μόλις μαλακώσει ρίχνουμε τη μαρινάδα. Ανακατεύουμε και περιχύνουμε τα φιλέτα. Σερβίρουμε με πουρέ. Καλή επιτυχία Προσθήκη ως Αγαπημένο (2) | Εμφανίσεις: 9136 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |