Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Αρχική arrow Όροι χρήσης
AddThis Social Bookmark Button
Ευρετήριο άρθρου
Γενικοί όροι χρήσης
Πολιτική Cookies
Κανόνες χρήσης portal
Κανόνες χρήσης forum
Κανόνες καλής συμπεριφοράς
Εν κατακλείδι

Η χρήση των υπηρεσιών του GreekMasa συνεπάγεται αυτόματη αποδοχή των παρακάτω όρων οι οποίοι καθορίζουν τους όρους που διέπουν την σχέση μεταξύ GreekMasa και μέλους.

 

Γενικοί όροι χρήσης

 

1. Το GreekMasa ήταν, είναι και θα είναι ιστότοπος μη κερδοσκοπικός, παρέχοντας πάντα τη φιλοξενία και τις υπηρεσίες του στους επισκέπτες και στα μέλη του δωρεάν χωρίς καμία απαίτηση, υλική/οικονομική/ή οποιασδήποτε άλλης μορφής ανταμοιβή. Δεν δημιουργήθηκε για προσωπική/συλλογική εκμετάλλευση των όσων γράφονται και δημοσιεύονται από τα μέλη του με οποιοδήποτε τρόπο. Γιαυτό το λόγο απαγορεύεται οποιουδήποτε είδους «εκμετάλλευση» των παραγώγων του GreekMasa (άρθρα, συνταγές, δημοσιεύσεις, συζητήσεις, φωτογραφικό υλικό) από τα ίδια τα μέλη του, ακόμα και από τρίτους.

 

2. Η εγγραφή στις λίστες μελών του GreekMasa, καθώς και η συμμετοχή είναι δωρεάν, ελεύθερη, εθελοντική και το μόνο που σας προσφέρει είναι η «επώνυμη» συμμετοχή σας στις ομάδες συζητήσεων και στα προγράμματα δημοσίευσης. Για την εγγραφή σας στις ομάδες μελών του GreekMasa απαιτείται μόνο η ηλεκτρονική σας διεύθυνση. Όλες οι άλλες υπηρεσίες είναι προσβάσιμες χωρίς να απαιτείται εγγραφή ή σύνδεση μέλους.

 

3. Ο λογαριασμός μέλους που δημιουργείται κατά την εγγραφή σας είναι προσωπικός, δεν μεταβιβάζεται και δεν επιτρέπεται η παραχώρησή του ή η χρήση των κωδικών επικοινωνίας (email, password) σε οποιονδήποτε τρίτο με οποιονδήποτε τρόπο, με ή χωρίς αντάλλαγμα.

 

4. Απαγορεύεται η εγγραφή του ίδιου χρήστη με πολλαπλούς λογαριασμούς με σκοπό την παραποίηση γεγονότων, ή την εξαπάτηση των άλλων χρηστών απαγορεύεται, εκτός αν συντρέχει λόγος (τεχνικός κ.α). Η διεύθυνση ΙΡ καταγράφεται. Η διαγραφή των δεύτερων και τρίτων λογαριασμών γίνεται άμεσα και χωρίς καμία προειδοποίηση.

 

5. Οι διαχειριστές του GreekMasa δεσμεύονται πως δεν πρόκειται να εκμεταλλευτούν τα προσωπικά δεδομένα που δίνετε κατά την εγγραφή σας (email, όνομα κλπ), για ΚΑΝΕΝΑ άλλο σκοπό ή να τα δώσουνε σε τρίτους.

 

6. Τα μέλη του GreekMasa συμφωνούν να μην τοποθετούν δυσφημιστικό, προσβλητικό ή οποιοδήποτε άλλο υλικό που μπορεί να παραβιάζει τους νόμους του Ελληνικού κράτους.

 

7. Το GreekMasa, δε φέρει καμία ευθύνη για τα όσα δημοσιεύονται στις σελίδες του από μέλη-χρήστες και για τυχόν ζημιές οποιουδήποτε είδους που μπορεί να προκληθούν από τα γραφόμενα των σελίδων του. Για τυχόν λάθη ή παραλήψεις στις δημοσιεύσεις των μελών, ευθύνονται αποκλειστικά και μόνο τα μέλη που χρεώθηκαν τη δημοσίευση. Οι επισκέπτες-μέλη δέχονται πως χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα μας "με δικό τους ρίσκο". Γιαυτό το λόγο το GreekMasa προσφέρει τα περιεχόμενα και τις υπηρεσίες του μόνο σε ενήλικες, βάση της φόρμας εγγραφής μέλους.  

 

8. To GreekMasa δε φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των sites που διαφημίζονται στη σελίδα μας. Η πλοήγηση τους χώρους διαφημίσεων του GreekMasa δεν είναι υποχρεωτική ούτε προαπαιτούμενη από τα μέλη-επισκέπτες του. Η ύπαρξη παραπομπών διαφημιζομένων ιστοτόπων έχει μοναδικό σκοπό την ενημέρωση των μελών-επισκεπτών και την κάλυψη του οικονομικού κόστους φιλοξενίας του GreekMasa.