Υλικά: - 4 μήλα
- 1 ποτήρι ζάχαρη
- 3/4 ποτηριού ελαιόλαδο
- 1,5 ποτήρι αλεύρι γ.ο.χ.
- 2 αυγά
- 1 βανίλια
- λίγη κανέλα
- 1 κ.γ μπέικιν
- 1 πλάκα (125 γραμ.) σοκολάτα κουβερτούρα
Εκτέλεση: - Χτυπάμε πολύ καλά στο μούλτι τη ζάχαρη με τα αυγά.
- Ρίχνουμε το μείγμα σε μία λεκανίτσα και προσθέτουμε το λάδι, το αλεύρι, το μπέικιν, την κανέλα και την βανίλια.
- Ανακατεύουμε καλά με σύρμα και προσθέτουμε τα μήλα καθαρισμένα και κομμένα σε μικρά κομματάκια.
- Συνεχίζουμε το ανακάτεμα να ενωθούν τα υλικά.
- Βάζουμε το μείγμα σε βουτυρωμένη φόρμα και ψήνουμε στους 180 C για περίπου 40'.
- Οταν γίνει το γλυκό μας το αφήνουμε να κρυώσει λίγο και το γυρίζουμε ανάποδα σε πιατέλα.
- Λιώνουμε στα μικροκύματα την κουβερτούρα και τη στρώνουε επάνω στο γλυκό.
Καλή επιτυχία! Προσθήκη ως Αγαπημένο (13) | Εμφανίσεις: 12858 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |