Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Μπανάνες τηγανιτές Νο.01 Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 2
Έχει υποβληθεί από iwanna   
Κυριακή, 08/03/09
Υλικά
  • 4 μπανάνες (όχι ώριμες)
  • Χυμό ενός πορτοκαλιού
  • 2/3 φλ. Αλεύρι
  • 4 κ.σ. ζάχαρη
  • 6 κ.σ. ελαιόλαδο
  • Ζάχαρη άχνη
  • Κανέλλα
Εκτέλεση

Ξεφλουδίστε τις μπανάνες και κόψτε τες κατά μήκος στα δύο.Βυθίστε τις στο χυμό πορτοκαλιού για 15 λεπτά.Σε ένα πλατύ τηγάνι ζεσταίνετε το λάδι σε μέτρια φωτιά.Αδειάστε το αλεύρι σε ένα βαθύ πιάτο και βουτήξτε μέσα τις μπανάνες.Τηγανίστε τις αλευρωμένες μπανάνες για 2-3 λεπτά σε καυτό λάδι.Βγάλτε από το τηγάνι και ακουμπήστε σε ένα πιάτο με χαρτί κουζίνας.Πασπαλίστε τις με ζάχαρη και αφήστε τις να κρυώσουν για 5-10 λεπτά.Σερβίρετε με κανέλλα.

Καλή επιτυχία


Προσθήκη ως Αγαπημένο (6) | Εμφανίσεις: 13115
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (5)
1. 10-03-2009 15:26
 
και αν θέλετε περισσότερες θερμίδες και περισσότερη γεύση, κάτω από την μπανάνα βάζετε παγωτό βανίλια :roll
 
ekaterini
2. 10-03-2009 15:47
 
Κάτια, παντού νομίζω πως βάζεις παγωτό βανίλια... ;) ;) ;)
 
despoinaki
3. 10-03-2009 16:18
 
Κάτια θα μας χαλάσεις με τα παγωτά!!!!!
 
iwanna
4. 10-03-2009 17:28
 
Κι αν θέλετε ακόμη περισσότερες θερμίδες, αντί ζάχαρη-λανέλα περιχύστε σιρόπι σοκολάτας :zzz
 
Fey
5. 28-03-2009 14:00
 
paisia oxi alles 8ermides...efialtes 8a exw...:P pantws ta spasan oi mpananes...polu m aresei auto to site...:) egw p hksera na ftiaxnw mono auga thganita 
...hahaha:) MAGEIREUW REEEE :grin :grin :grin
 
newby

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Τρίτη, 27/04/10 )