Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Αρχική arrow Συνταγές μελών arrow Μαγειρική - Λαδερά και λαχανικά arrow Κολοκυθάκια με μπεϊκον και θυμάρι
Κολοκυθάκια με μπεϊκον και θυμάρι Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από mariamg   
Σάββατο, 28/03/09
Υλικά
  • Λάδι
  • 3 κολοκύθια σε κυβάκια
  • 6 φέτες μπεικον σε κομματάκια
  • 2 ντομάτες ψιλοκομμένες
  • 1 κουταλιά μπελντε
  • Κόκκινο κρασί
  • Αλάτι
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • Θυμάρι
Εκτέλεση

Σοτάρουμε σε ελάχιστο λάδι το μπέικον, προσθέτουμε τα κολοκυθάκια και σιγοβράζουμε. Σβήνουμε με κρασί και το αφήνουμε να σιγοβράσει για λίγο.  Στην συνέχεια προσθέτουμε τον μπελντέ, την ψιλοκομμένη ντομάτα, το θυμάρι και το αλατοπίπερο και σιγοβράζουμε.Ο

Το σερβιρουμε ζεστο

Καλή επιτυχία


Προσθήκη ως Αγαπημένο (3) | Εμφανίσεις: 6491
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (1)
1. 30-03-2009 16:01
 
Πολύ καλή ιδέα μου φαίνεται αυτό το φαγάκι......... :zzz
 
ekaterini

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Κυριακή, 20/06/10 )