Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Κοτοσαλάτα Νο.03 Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 1
Έχει υποβληθεί από iwanna   
Τρίτη, 31/03/09
Υλικά
  • 2 φλιτζ. Τσαγιού βρασμένη και κομματιασμένη κότα
  • 100 γρ ζαμπόν
  • ελάχιστο ψιλοκομμένο κρεμμύδι
  • μερικές κουταλιές σούπας λαδόξιδο
  • ½ φλ τσαγιού μαγιονέζα
  • 1 κουτ σούπας κοφτή έτοιμη μουστάρδα
  • 2 αυγά βραστά
  • μαιντανό
  • 6 μέτριες ντομάτες
  • μαύρες ελιές
  • 1 μαρουλάκι
Εκτέλεση

Αναμιγνύετε την κότα το ζαμπόν κομένο σε λεπτά κομματάκια,το κρεμμύδι και το λαδόξιδο.Αφήνετε το μίγμα στο ψυγείο σκεπασμένο επί μία περίπου ώρα.Αναμιγνύετε τη μαγιονέζα με τη μουστάρδα και την προσθέτετε στο μίγμα της κότας μαζί με τ’αυγά αφού τα κόψετε σε κομματάκια και το μαιντανό ψιλοκομμένο.Κόβετε κάθε ντομάτα σε 6 φέτες χωρίς να φτάσετε ως το σημείο του κοτσανιού.Αυτό για να μην αποχωριστούν οι φέτες.Τις ανοίγετε ,τις πασπαλίζετε με αλάτι και βάζετε στο κέντρο από μία γεμάτη κουταλιά κότας.Γαρνίρετε με μαύρες ελιές και σερβίρετε επάνω σε φύλλα σαλάτας.

Καλή επιτυχία


Προσθήκη ως Αγαπημένο (7) | Εμφανίσεις: 10366
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (4)
1. 01-04-2009 11:24
 
πολυ ωραια!την κανω και εγω και καμμια φορα προσθετω καλαμποκι και μανιταρια επισης της παει πολυ και λιγο τσιγαρισμενο μπεικον.ελιτσες δεν ειχα σκεφτει να βαλω αλλα θα το δοκιμασω!!μπραβο ιωαννα!
 
margarita79
2. 01-04-2009 15:08
 
Ωραία σαλάτα Ιωάννα και κυρίως ωραίος τρόπος να φάμε το κοτοπουλάκι που μας έχει μείνει(ψητό , βραστό)
 
voula
3. 01-04-2009 16:02
 
και εγώ την φτιάχνω Ιωάννα, με την μόνη διαφορά ότι αντί για μαγιονέζα βάζω γιαούρτι και κάρι :)
 
ekaterini
4. 01-04-2009 18:20
 
Κι εγώ κορίτσια μου τη φτιάχνω με τη διαφορά ότι αντί ζαμπόν βάζω μπέικον το οποίο ψιλοκόβω μαζί με το κοτόπουλο και τα βάζω σε ταψάκι στο φούρνο να γίνουν τραγανιστά για 10 λεπτάκια πριν τα χρηασιμοποιήσω, και για ντρέσινγκ αναμιγνύω πολύ καλά λάδι, ξύδι, μουστάρδα και μέλι :)
 
Fey

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Κυριακή, 17/01/10 )