Υλικά - 1 μαρούλι ψιλοκομμένο
- Λίγο φιλέτο κοτόπουλο σε κομματάκια
- 1-2 φέτες μπέικον (προαιρετικά)
- Φλούδες παρμεζάνας
- Ντοματίνια
- Κρουτόν
- 1 ξυνόμηλο σε κυβάκια (προαιρετικά)
Για το dressing - 1 κεσές γιαούρτι
- 1-2 κ.σ μουστάρδα απαλή(η ποσότητα ανάλογα τα γούστα)
- 1 κ.γ κέτσαπ(ίσως και παραπάνω αν τη θέλετε πιο ροζ)
- 1.κγ λάδι
- 1 κ.σ βαλσαμικο ξύδι
- Αλάτι
Εκτέλεση - Πλένουμε και ψιλοκόβουμε το μαρούλι
- Το βάζουμε σε μια γαβάθα μαζί με τα ντοματίνια κομμένα στη μέση το ξυνόμηλο σε κυβάκια και αλατίζουμε.
- Ανακατεύουμε με μια κουταλιά λάδι και ελάχιστες σταγόνες βαλσαμικο ξύδι.
- Χτυπάμε τα υλικά για το ντρεσινγκ στο μουλτι και περιχύνουμε τη σαλάτα.
- Ψήνουμε σε μικρά κομματάκια το κοτόπουλο σε ένα τηγανάκι με λίγο λάδι και το αφήνουμε να τραγανίσει προς το τέλος ρίχνουμε και το μπέικον .
- Στολίζουμε τη σαλάτα με τα κρουτόν ,τις φλούδες παρμεζάνας ,το μπέικον και το κοτόπουλο.
Καλή όρεξη Προσθήκη ως Αγαπημένο (21) | Εμφανίσεις: 7917 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |