Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Αρχική arrow Συνταγές μελών arrow Μαγειρική - Μπουφές arrow Ψωμάκια γεμιστά (ατομικά πιτσάκια)
Ψωμάκια γεμιστά (ατομικά πιτσάκια) Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 4
Έχει υποβληθεί από margarita79   
Τετάρτη, 06/05/09
pi5_400

Ιδανική και γρήγορη λύση για μπουφέ!         

Υλικά
  • Ψωμάκια του hamburger
  • Ζαμπον,γαλοπουλα ,μπέικον
  • Τυριά τριμμένα(κασερι,ενταμ,γκουντα)
  • Χυμος,ντοματας,λίγη κετσαπ
  • Βιταμ
  • Λίγη ζάχαρη
  • Ρίγανη,πιπεριά,μανιταρια,ντοματάκια(προαιρετικά)
Εκτέλεση
  • p5030005_400Κόβεται το καπάκι και αδειάζετε τα ψωμάκια από την ψίχα τους.
  • Τα αλείφετε εσωτερικά με βιταμ και βάζετε στον πάτο λίγο χυμό ντομάτας ,λίγη κέτσαπ και λίγη ζαχαριτσα(η ντομάτα μαζί με το κέτσαπ να είναι περίπου 1 κουταλιά).
  • Αν θέλετε πασπαλίζετε με ρίγανη και βάζετε τα αλλαντικά ψιλοκομμένα.
  • Σκεπάζετε με τα τριμμένα τυριά και στολίζετε με ντοματάκια ή πιπεριά.
  • Ψήνετε στον αέρα στους 170 βαθμούς μέχρι να λιώσουν τα τυριά .
Προσοχή δε θέλουν πολύ ψήσιμο γιατί το ψωμάκι θέλουμε να παραμείνει τραγανό.  

Καλή επιτυχία!


Προσθήκη ως Αγαπημένο (44) | Εμφανίσεις: 21536
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (14)
1. 08-05-2009 10:38
 
Εξαιρετική ιδέα για μπουφέ πραγματικά!!!!
 
MAIRA
2. 08-05-2009 10:49
 
ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ!!!!!! 
Τέλειες φωτό. Με την πρώτη ευκαιρία θα τα φτιάξω
 
vanpet
3. 08-05-2009 12:58
 
απλα τέλεια Μαργαριτούλα! φοβερή ιδέα για παιδικά πάρτυ και όχι μόνο !! :zzz
 
mb04
4. 08-05-2009 13:39
 
Πολύ ωραία ιδέα και εύκολη. Θα δοκιμαστούν σίγουρα μέσα στο ΣΚ :)
 
xrysa
5. 08-05-2009 14:19
 
Μπράβο, Μαργαρίτα. Τέλεια και εύκολη ιδέα. Πάντα έχουμε τα υλικά αυτά στο σπίτι. Θα φτιαχτεί οπωσδήποτε στην επόμενη σύναξη των μαντράχαλων φίλων του γιου μου.Ευχαριστούμε.
 
despoinaki
6. 08-05-2009 14:50
 
ναι ειναι παρα πολυ ευκολα!προτιμηστε τα μαλακα ψωμακια τυπου κατσελης κτλ και βαλτε μεσα οτι σας αρεσει σα να φτιαχνατε πιτσακια!!
 
margarita79
7. 08-05-2009 16:18
 
νομίζω ότι θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε και μπριός :)
 
ekaterini
8. 30-05-2009 13:35
 
margarita79 μπράβο για την ιδέα. Τα έφτιαξα την περασμένη εβδομάδα, και τόσο ο σύζυγος, όσο και η κόρη, έγλειφαν και τα πιάτα!!! Κατάπιναν μπουκιές και μούγκριζαν από ευχαρίστηση. Μου έκαναν το νεύρο κρόσι, διότι εγώ, λόγω δίαιτας, έτρωγα τόνο με σαλάτα!!!..... Πού θα πάει όμως...... Απόψε, τρώει και η μαμά! ΧΑ! :( :p
 
REBEKKA
9. 30-05-2009 13:54
 
μπραβο!!χαιρομαι που σας αρεσαν αντε να φαει και η μαμα σημερα!! :grin
 
margarita79
10. 31-05-2009 08:15
 
margarita79, χίλια μπράβο! Τα ψωμάκια σου είναι απερίγραπτα. Έφαγα δύο εχθές. Τραγανά και συγχρόνως με αρκετή ζύμη,(η ζύμη μου αρέσει να είναι αφράτη), με πολύ περισσότερα υλικά από όσα μπορώ να βάλω πάνω στην κλασική πίτσα, με ιδιόρυθμη γεύση, αφού τα ψωμάκια είναι από μόνα τους και λίγο γλυκά, και ο συνδυασμός γλυκού - αλμυρού- πικάντικου είναι.... θάνατος!!!! Τί να σου πω!!! Και χόρτασα με τα δύο που έφαγα... Ενώ στην πίτσα...... Δεν φτάνουν ποτέ δύο κομμάτια! (Θερμίδες απαξίωσα να μετρήσω, γιατί θα έσπαγα κάθε φράγμα.....) Και πάλι συγχαρητήρια! :zzz
 
rebekka
11. 26-11-2011 10:37
 
Δεν φάγαμε ούτε ένα, ούτε εγώ ούτε ο άντρας μου. Εξαφανίστηκαν σε χρόνο ντε τε!!!
 
tamar
12. 26-11-2011 11:32
 
Βρηκες τη λυση τελικα με αυτα τα ψωμάκια ε;Μπραβο χαιρομαι που αρεσαν!
 
margarita79
13. 29-06-2012 21:04
 
Μαργαριτα αν τα ψήσω το μεσημέρι μ.εχρι το βραδάκι θα έχει ξεραθεί λες το ψωμί;
 
tamar
14. 03-07-2012 09:47
 
Θα ελεγα, αν τα ψησεις πολυ νωριτερα να μην τα παραψησεις,να τα βαλεις ισα να λιωσει το τυρι και λιγο πριν τα σερβιρεις να τα ζεστανεις για να παραμεινουν αφρατα.
 
margarita79

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Κυριακή, 13/02/11 )