Είναι παρόμοοια συνταγή με της IRINIS και εγώ την είδα στην Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, αλλά έκανα ορισμένες αλλαγές. Υλικά - 200 γραμμάρια φράουλες ώριμες
- 150 γραμμάρια ζάχαρη κανονική χτυπημένη στο μούλτι
- 400 ml βότκα.
|
|
Εκτέλεση - Χτυπάμε στο μούλτι τη ζάχαρη και προσθέτουμε τις φράουλες.
- Ρίχνουμε μετά τη βότκα και ανακατεύουμε αρκετή ώρα.
- Σουρώνουμε το μείγμα για να φύγουν τα σποράκια από τις φράουλες.
- Βάζουμε σε γυάλινο βάζο στο ψυγείο
Προσθήκη ως Αγαπημένο (7) | Εμφανίσεις: 5791 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |