Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Αρχική arrow Συνταγές μελών arrow Μαγειρική - Κρέατα arrow Χοιρινές μπριζόλες σκεπαστές
Χοιρινές μπριζόλες σκεπαστές Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 9
Έχει υποβληθεί από margarita79   
Τρίτη, 19/05/09
Ευρετήριο άρθρου
Χοιρινές μπριζόλες σκεπαστές
Σελίδα 2
briz_400

Νόστιμες, ζουμερές και πολυ ελληνικές μπριζολίτσες!

Υλικά
  • Μπριζόλες χοιρινές κόντρα
  • Ντομάτες σε φέτες
  • Τυρί φέτα σε φέτες
  • Λίγο λάδι
  • Αλάτι, πιπέρι, ριγανη, παπρικα
Εκτέλεση
p5190004_400Ξεπλένουμε και αλατοπιπερώνουμε τις μπριζόλες.
Τις βάζουμε σε ένα πυρέξ και ρίχνουμε λίγη πάπρικα και λίγη ρίγανη.
Σκεπάζουμε την κάθε μπριζόλα με τυρί φέτα κομμένο σε λεπτές φέτες και από πάνω βάζουμε φέτες ντομάτας τις οποίες έχουμε αλατίσει ελαφρά.
Ρίχνουμε ριγανη,παπρικα και λίγο λάδι.
Μπορούμε είτε να τις ψήσουμε στο φούρνο με αντιστάσεις πάνω κάτω για μια ώρα περίπου προσθέτοντας στο πυρέξ ελάχιστο νερό γιατί θα βγάλουν οι ντομάτες υγρά ή για πιο σύντομα μπορούμε να τις ψήσουμε ελαφρά στο γκριλ ισα να ροδίσουν και από τις 2 πλευρές (πριν βάλουμε την ντομάτα και τη φέτα ) και μετά να τις βάλουμε κανονικά στο φούρνο για ακόμα μίση ώρα μέχρι να ψηθεί καλά η ντομάτα.

(Μπορούμε να συμπληρώσουμε αν θέλουμε και κρεμμύδι σε φέτες πριν βάλουμε τη φέτα ή ακομα και πιπεριά).

Καλή όρεξη


Προσθήκη ως Αγαπημένο (27) | Εμφανίσεις: 22201
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (23)
16. 04-11-2009 07:49
 
Μαργαρίτα τις έφτιαξα χτες μόνο που τις έψησα σε γάστρα και προς το τέλος άνοιξα το καπάκι για να πάρουν χρώμα.Έγιναν φανταστικές και όλοι ξετρελάθηκαν! Σ ευχαριστούμε για την πολύ ωραία συνταγή.
 
stamkoz
17. 04-11-2009 08:04
 
Στη γαστρα ε? Ψηθηκε καλα η ντοματα και το τυρι απο πανω?Χαιρομαι που σας αρεσαν!!
 
margarita79
18. 05-02-2010 14:10
 
poly wraia syntagi tha dokimastei amesa!!! Na rwtisw,sto fourno se posous vathmous tis psinoume?
 
margie
19. 05-02-2010 15:17
 
Γυρω στους 180 βαθμους.αν τις εχει ροδισει για λιγο στο γκριλ και μετα τις βαλεις στο φουρνο δεν θελουν πολυ ωρα ισα να ψηθει η ντοματα.
 
margarita79
20. 04-03-2010 12:26
 
έφτιαξα τις μπριζόλες προχθές την Κυριακή και έγιναν πεντανόστιμες,να σκεφθείτε ότι εμείς τις τρώγαμε πάντα ψητές στα κάρβουνα.Τι να σας πω,μοσχοβόλησε η κουζίνα και έφαγε και η κόρη μου που είναι πολύ δύσκολη.Ευχαριστούμε για την συνταγή θα την φτιάχνω τακτικά. :) :)
 
labrini58
21. 04-03-2010 13:45
 
Μπραβο!Καταρχην χαιρομαι πολυ που εφαγε και η κορουλα σου!Γινονται οντως πολυ ζουμερες και νοστιμες με αυτον τον τροπο! 
Σε ευχαριστω για τα καλα λογια.
 
margarita79
22. 05-07-2010 16:43
 
Συγχαρητήρια για ένα άκρως εύκολο και πεντανόστιμο φαγητό. Ο συνδυασμός με τις τηγανιτές πατάτες ήταν τέλειος. Μιας και είναι το πρώτο μου σχόλιο (και επειδή μόλις τον τελευταίο καιρό ανακάλυψα τον κόσμο της μαγειρικής) θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσες και όσους έχουν το χρόνο και τη διάθεση να μοιράζονται νόστιμες και διαφορετικές συνταγές. Προσωπικά με έχετε βοηθήσει πολύ. :) :)
 
Linguini
23. 05-07-2010 16:59
 
Σε ευχαριστω πολυ,χαιρομαι που σας αρεσαν !Καλως ηρθες!
 
margarita79

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.



Τελευταία ενημέρωση ( Πέμπτη, 10/12/09 )