Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Το αρνάκι του πάστορα Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 1
Έχει υποβληθεί από giavroudi   
Παρασκευή, 22/05/09
img321_400
 Υλικά:
  •  1 μπούτι αρνάκι 1.200γρ.
  • 600γρ. πατάτες κομμένες σε μεγάλους κύβους
  • 1 κονσέρβα ψιλοκομμένη ντομάτα
  • 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
  • 1/2 φλιτζάνι μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 1 κλαδάκι δεντρολίβανο
  • 1 κουταλιά σούπας ρίγανη
  • 1 κρεμμύδι σε ροδέλες
  • 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
  • 1 φλιτζάνι τριμμένο κεφαλοτύρι
  • Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:

 Κόβουμε το αρνάκι σε μερίδες. Το βάζουμε σε ταψί με τις πατάτες. Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε το λάδι, τη ντομάτα, τα μυρωδικά, το αλάτι, τα κρεμμύδια και το τυρί.
Σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο (εγώ το έψησα σε πήλινο γιουβέτσι με καπάκι) και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για περίπου 1 ώρα και 40 λεπτά.


Προσθήκη ως Αγαπημένο (5) | Εμφανίσεις: 6152
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (3)
1. 23-05-2009 15:47
 
Εγώ γενικά δεν τρώω ούτε το αρνί ούτε το κατσίκι. Αυτή όμως η φωτογραφία είναι κόλαση :upset
 
ekaterini
2. 23-05-2009 20:11
 
Δοκίμασέ το κάποια φορά. ΄Ισως σε κάνει να αλλάξεις γνώμη. Ποτέ δεν ξέρεις! Γίνεται νόστιμο.:)
 
giavroudi
3. 16-11-2010 11:42
 
Πολύ ωραί φαγητό - μπαίνει στα αγαπημένα και παίρνει και άριστα! :)
 
linmak88

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Σάββατο, 20/03/10 )