Για αυτη τη συνταγη δεν δινω αναλογιες και υλικα για την κρεμα και το σιροπι.Καντε την κρεμα και το σιροπι που συνηθως κανετε για το γαλακτομπουρεκο Υλικά - Ενα πακετο φρυγανιες
- μια δοση κρεμα για γαλακτομπουρεκο
- μαρμελαδα της αρεσκειας μας
- και σιροπι για να σιροπιασουμε τις φρυγανιες
| |
Εκτέλεση Ετοιμαζω ενα σιροπι οπως του γαλακτομπουρεκου ,και μια κρεμα οπως του γαλακτομπουρεκου. σιροπιαζω τις φρυγανιες χωρις να τις μουσκεψω και τοποθετω στο ταψι σε σειρες. απλωνω κρεμα απο πανω μετα φρυγανιες και κρεμα .εχω ζεστανει την μαρμελαδα και απλωνω πανω απο την κρεμα ομοιομορφα. βαζω το ταψι στο ψυγειο και το αφηνω να κρυωσει καλα πριν το κοψω. τρωγεται καλιτερα την επομενη μερα! Σημείωση:Την δοση για την κρεμα την κανονιζετε αναλογα με το ποσες φρυγανιες θα χρησιμοποιησετε εγω εκανα την μιση δοση και εβαλα ενα διπλο πακετο φρυγανιες.Επισης το σιροπι να μην ειναι παρα πολυ γιατι τις φρυγανιες θα τις σιροπιασουμε ισα ισα Καλη επιτυχια! Προσθήκη ως Αγαπημένο (7) | Εμφανίσεις: 12078 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |