Υλικά
- 4 κ σουπας λαδι
- 750 γρ φιλετο κοτοπουλο σε κομματακια
- 1 σκελιδα σκορδο
- 250 γρ πεστο βασιλικου ετοιμη
- 500 γρ χοντρος φιδες
- παρμεζανα τριμμενη
Εκτέλεση
- Στο λαδι σε μεγαλο τηγανι βαζω το κοτοπουλο μεχρι να ροδισει..το βγαζω απο το τηγανι.
- Στο ιδιο τηγανι σοταρω το σκορδο μεχρι να παρει χρωμα χρυσαφι,το αφαιρω απο το τηγανι
- Προσθετω στο τηγανι το πεστο και το κοτοπουλο και ανακατευω για 3 λεπτα
- Βραζω το φιδε και στραγγιζω .
- Σε ενα μπολ αναμειγνυω το φιδε ,το κοτοπουλο και τυρι και σαν τελευταια πινελια ριχνω μια κουταλια λαδι απο πανω
Προσθήκη ως Αγαπημένο (3) | Εμφανίσεις: 8109 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |