Υλικά - 1 μεγάλο στήθος κοτόπουλο ή δυο μικρά κομμένα σε μικρά κομματάκια (μπορούμε και γαλοπούλα)
- Ένα κρεμμύδι,
- Λίγο αλεύρι
- 1 νεροπότηρο κόκκινο κρασί
- 2 καρώτα
- 1 πιπεριά (προαιρετικά)
- 2 κουταλιές μουστάρδα
- 1 πελτέ (ή μισή κούπα χυμό)
- 1 ντομάτα τριμμένη
- Αλάτι πιπέρι
- Λίγο λάδι , μαϊντανός και λίγο τριμμένο τυρί για γαρνιτούρα (προαιρετικά)
Εκτέλεση - Στο λάδι σοτάρουμε το κρεμμύδι και την πιπεριά. Μετά από λίγο βάζουμε και το κοτόπουλο που το έχουμε αλευρώσει ελαφρά.
- Αφού ροδίσει το σβήνουμε με το κρασί και βάζουμε και τα καρώτα σε λεπτές ροδέλες ή κυβάκια.
- Προσθέτουμε τη μουστάρδα και το πελτέ και την ντομάτα, αλάτι και πιπέρι και αφήνουμε να βράσει.
- Ανακατεύουμε ανά διαστήματα. Προσέχουμε ίσως χρειαστεί να προσθέσουμε λίγο νερό ακόμα.
Ιδανικός συνδυασμός με ρύζι . Καλή επιτυχία Προσθήκη ως Αγαπημένο (10) | Εμφανίσεις: 7803 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |