Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Τα μπισκότα του Χρήστου Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 1
Έχει υποβληθεί από vago   
Παρασκευή, 25/09/09
Ευρετήριο άρθρου
Τα μπισκότα του Χρήστου
Σελίδα 2
mas_065_400

Αυτά τα μπισκότα είναι τα αγαπημένα του μικρούλη μου. Οχι μόνο για τη γεύση αλλά επειδή είναι τόσο εύκολα που μπορεί να τα φτιάξει σχεδόν μόνος του. Δια χειρός Χρήστου λοιπόν...

Υλικά:
  • 1 φλ. αλεύρι (και λίγο ακόμα)
  • 1/2 φλ. ζάχαρη
  • 2 κ.σ. σούπας λιωμένο βούτυρο
  • 1/2 φλ. γάλα
  • 1/3 της πλάκας κουβερτούρα τριμμένη
Εκτέλεση:

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί μέχρι να γίνει μία ομοιόμορφη ζύμη. Αν με το ένα φλιτζάνι αλεύρι δούμε τη ζύμη μας αραιή προσθέτουμε λίγο ακόμα. Απλώνουμε σε ένα ταψί χαρτί ψησίματος και βάζουμε κουταλιές από το μείγμα μας. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170C για περίπου 25'.

Καλή επιτυχία!


Προσθήκη ως Αγαπημένο (9) | Εμφανίσεις: 14424
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (18)
16. 28-09-2009 20:24
 
Λοιπόν Βάγγο δεν ξερω τι λες εσύ αλλά νομίζω ότι μεγαλώνεις ένα μεγάααλο σεφ ;)  
Μπράβο και στους δυό σας :)  
Κουβερτούρα σε σταγόνες παιδιά νομίζω θα είναι μεγάλη ευκολία ;)  
Θα επανέλθω με εντυπώσεις.
 
Faye
17. 29-09-2009 05:46
 
Μόλις βγήκαν από το φούρνο και ετοιμάζονται να συνοδέψουν το καφεδάκι μου :grin :grin :grin Μοσχομυρίζουν! 
Μπράβο Βάγγο, να μου φιλήσεις τα χεράκια του Χρηστάκη :) Πολύ χαίρομαι που ασχολείται με τη μαμά του στην κουζίνα :zzz :zzz
 
Flora
18. 19-10-2009 08:15
 
Τα φτιάξαμε Vago - μάλλον η κόρη μου τα έφτιαξε - από γεύση ήταν πολύ νόστιμα, όσον αφορα όμως την υφή τους τα δικά σου φαίνονται πολύ πιο αφράτα από αυτά που φτιάξαμε εμείς. Τα δικά μας ήταν αρκετά τραγανά...ψήσαμε σε αντιστάσεις για 20-25 λεπτά και μετά (επειδή ήταν άψητα από κάτω) στον αέρα για άλλα 10 λεπτά...εσύ σε τι είδος φούρνου τα έψησες ?
 
ata

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.



Τελευταία ενημέρωση ( Κυριακή, 14/11/10 )