Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Σουβλάκι το Ελληνικό Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 4
Έχει υποβληθεί από margarita79   
Κυριακή, 18/10/09
pa180034_400

'Αλλη μια συνταγούλα απο επαγγελματία του είδους για πεντανόστιμα και μαλακά παραδοσιακά ελληνικα σουβλακια. Απο οτι μου επε, αυτος ο τροπος συνηθιζεται πολυ σε επαρχιακες πολεις με παραδοση στα ψητά! Ε μη μου πειτε βρε παιδια οτι υπαρχει πιο greekmasa φαγητο απο το σουβλακι;

Υλικά
  • Σουβλακια χοιρινια (ειτε ετοιμα απο τον χασαπη,ειτε χειροποιητα με πανσετα)
  • Αλατι, πιπερι, ριγανη
  • Μπυρα 1-2 κουτακια αναλογα ποσα σουβλακια εχετε.
  • Λιγο λαδι
pa180032_400
 Εκτέλεση
  • Βαζουμε απο το προηγουμεno βραδυ τα σουβλακια σε ενα ταψι. Τα αλατοπιπερωνουμε, ριχνουμε ριγανη και αδειαζουμε μεσα τη μπυρα ωστε να μαριναριστουν. Aν ειναι αρκετα τα εχουμε σε στρωσεις. 
pa180041_400_01
  •  Την αλλη μερα,αν προκειται να τα ψησουμε στο γκριλ, τα βαζουμε πανω σε μια σχαρα με ενα ταψακι απο κατω, ραντιζουμε με ελαχιστο λαδι,ριχνουμε εξτρα ριγανη και αλατι και τα ψηνουμε μεχρι να ροδισουν καλα απο ολες τις πλευρες.

Αν εχετε καρβουνα ακομα καλυτερα!
Μην ξεχασετε μετά το ψήσιμο μπολικο λεμονακι και το απαραίτητο τζατζίκι σαν συνοδευτικο !

Καλές greekmases!!


Προσθήκη ως Αγαπημένο (15) | Εμφανίσεις: 24082
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (12)
1. 19-10-2009 06:31
 
χα χα εγώ θέλω να μου πεις τις πατάτες Greek Masa πως να φτιάξω :grin
 
mariaZ
2. 19-10-2009 07:04
 
Οι πατάτες όλα τα λεφτά!! Πάντως αυτά τα μεθυσμένα σουβλάκια πρέπει να είναι πολύ νόστιμα και ζουμερα!
 
vago
3. 19-10-2009 07:50
 
Μπράβο βρε Μαργαρίτα!!!! 
Ωραία παρουσίαση :zzz :zzz Φαντάζομαι πόσο μαλακά και ζουμερά θα γίνονται με τη μαρινάτα της μπύρας :zzz
 
Flora
4. 19-10-2009 08:59
 
Σίγουρα θα είναι μαλακά τα σουβλάκια. Κάτι παραπάνω θα ξέρει ο μάστορας. 
Το λογότυπο του Μάσα πες μας πως το έκανε... θέλουμε τη συνταγή..... :grin
 
sgr
5. 19-10-2009 11:39
 
καλέ εγω τα εφτιαξα οχι ο μαστορας... 
 
Λοιπον για τα γραμματακια δε μπορω να σας πω ειναι μυστικη συνταγη :grin  
 
Ακουστε περνετε τις πατατες,τις κοβετε,μετα με ενα μαχαιιρι.. 
 
:grin :grin  
 
Πλακα κανω ...με ενα τηλεφωνο στην bo frost το λυνεται το προβλημα σας για τα γραμματακια!Ειναι πατατοκροκετες γραμματα και τις εψησα στο φουρνο! 
Τα σουβλακια ειναι πολυ μαλακα και ευγευστα οντως!Να τα δοκιμασετε!
 
margarita79
6. 19-10-2009 09:56
 
Μαργαρίτα πολύ αφράτα φαίνονται και καλοψημένα τα έχεις μπράβο! :)  
Εννοείται ότι θα τα δοκιμάσω γιατί εγώ ως τώρα τα έβαζα σε κόκκινο κρασί, λάδι και διάφορα μπαχαρικά. 
Βρε εγώ παραγγέλνω από no frost και δε τις έχω πάρει είδηση τις πατατούλες :sigh
 
Faye
7. 19-10-2009 11:31
 
Ειναι κροκετες πατατας Φαιη μου και πρωτη φορα τις ειχα παρει για το παρτυ του μικρου μιας και ψηνονται στο φουρνο και επιπλεον ειναι πολυ ομορφες για τα παιδια.
 
margarita79
8. 19-10-2009 19:33
 
Τι βλέπουν τα μάτια μου? Καλά παιδί μου εσύ έχεις καλλιτεχνική φλέβα. Απορώ που το σκέφτηκες αυτό!! Άψογη και πρωτότυπη παρουσίαση. Και τα σουβλάκια πολύ ωραία φαίνονται θα τα δοκιμάσω. Και εγώ για το κρασί ήξερα αλλά η μπύρα θα είναι ακόμα καλύτερη. Συνέχισε να μας εκπλήσσεις ευχάριστα *πάντα*
 
voula
9. 20-10-2009 07:21
 
Αχ.. τι ωραίες φωτογραφίες είναι αυτές.!! αυτές τις πατάτες πως μπορώ να τις προμηθευτώ και εγώ?
 
marylou
10. 20-10-2009 07:38
 
marylou ειναι της εταιριας bo frost κανε μια αναζητηση στο google και θα δεις ολο τον καταλογο με τα προιοντα
 
margarita79
11. 24-10-2009 00:04
 
den exo logia...ta pio nostima souvlakia pou exo ftiaksei mexri simera.An kai me galopoulo anti gia xoirino ..apla elionan sto stoma.... 
 
xilia efxaristo
 
karmen
12. 24-10-2009 07:59
 
Αληθεια? και με κοτοπουλο τοσο καλα? 
Μπραβο!!Εγω τα εχω κανει μονο με χοιρινο και ηταν εξαιρετικα αλλα θα τα κανω και με κοτοπουλο συντομα! 
Χαιρομαι που σου αρεσαν!
 
margarita79

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Τρίτη, 26/07/11 )