Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Αρχική arrow Συνταγές μελών arrow Μαγειρική - Διεθνής Κουζίνα arrow Κοτόπουλο με σπαράγγια (Γαλλία)
Κοτόπουλο με σπαράγγια (Γαλλία) Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 1
Έχει υποβληθεί από pastaflora   
Τετάρτη, 21/10/09
Υλικά (για 4 άτομα):
  • sinchickenasparagus4 στήθη κοτόπουλου
  • λίγο αλεύρι
  • 15 σπαράγγια καθαρισμένα και κομμένα στη μέση
  • λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 4 κ.σ κονιάκ
  • 300 ml ζωμό κότας
  • 1 κ.σ ψιλοκομμένο εστραγκόν
  • ελαιόλαδο
  • 100 ml κρέμα γάλακτος
  • αλάτι, λίγο πιπέρι
Εκτέλεση
  • Ζεστάνετε το ελαιόλαδο σε ένα βαθύ τηγάνι, αλευρώστε το κοτόπουλο και ψήστε το για λίγα λεπτά και από τις δύο πλευρές μέχρι να ροδίσει.
  • Προσθέστε το μαϊντανό, το κονιάκ, ανακατέψτε ελαφρώς και στη συνέχεια ρίξτε και το ζωμό κότας. Χαμηλώστε τη φωτιά και αφήστε το να βράσει, μέχρι να μαλακώσει το κοτόπουλο.
  • Έπειτα, προσθέστε τα σπαράγγια, την κρέμα γάλακτος, το εστραγκόν, αλάτι και πιπέρι, ανακατέψτε ελαφρώς και αφήστε τα για άλλα 5-10 λεπτά.
πηγή: amita

Προσθήκη ως Αγαπημένο (3) | Εμφανίσεις: 6558
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (1)
1. 26-10-2009 07:44
 
Πρωτότυπη καταπληκτική συνταγή και εγώ ώς λάτρης του κοτόπουλου θα το δοκιμάσω άμεσότατα...μπράβο σας. :)
 
marylou

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Σάββατο, 24/04/10 )