Υλικά: - 3-4 κουτ. σούπας λάδι από το τηγάνισμα του συκωτιού ή των ψαριών
- 1 γεμάτη κουτ. σούπας αλεύρι
- 1/2 ποτήρι νερό και λίγο παραπάνω
- 2 κουτ. σούπας ξύδι
- 1 κλαράκι δενδρολίβανο
- αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση: Μόλις τηγανίσουμε τα ψάρια μας ή το συκώτι και τα βγάλουμε από το τηγάνι, μ'ένα πηρούνι καθαρίζουμε το λάδι που τηγανίσαμε από τυχόν μαύρα κομματάκια που έμειναν μέσα και αφαιρούμε το περίσσιο λάδι - κρατώντας μόνο 3-4 κουτ.σούπας. Με ανοικτή τη φωτιά, ρίχνουμε στο λάδι το αλεύρι και ανακατεύουμε γρήγορα για να μη μας σβολιάσει. Στη συνέχεια ρίχουμε το ξύδι, το νερό, το δενδρολίβανο, αλάτι και πιπέρι και συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι να πήξει η σάλτσα. Τη σερβίρουμε σ'ένα μπολ και με ένα κουτάλι, βάζει ο καθένας στο πιάτο του. Συνοδεύει τέλεια τα τηγανητά ψάρια και το τηγανητό μοσχαρίσιο συκώτι. Προσθήκη ως Αγαπημένο (8) | Εμφανίσεις: 9496 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |