Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Σκορδαλιά Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 1
Έχει γραφτεί από ArXoS   
Κυριακή, 10/06/07
Υλικά:
2 πατάτες
4 σκελίδες σκόρδο λιωμένο στην πρέσσα ή με το πηρούνι
2 κουταλιές της σούπας ξύδι
1/2 φλυτζάνι λάδι
αλάτι


Τρόπος παρασκευής
Καθαρίζετε τις πατάτες και τις βράζετε μέχρι να μαλακώσουν
Τις τοποθετείτε σ ένα μπωλ και τις κάνετε πουρέ με το πιρούνι
Προσθέτετε το σκόρδο, το αλάτι και το ξύδι ανακατεύοντας συνεχώς
Συνεχίζοντας το ανακάτεμα ρίχνετε σιγά σιγά το λάδι μέχρι ν' απορροφηθεί όλο
Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 19/12/79 )