Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Γκιούλμπασι Νο.03 Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από litsa82   
Σάββατο, 06/02/10
  Υλικα
  • 1 κιλο γαλοπουλα (μπουτι)
  • 1 κιλο χοιρινο (μπουτι)
  • 4 κοκκινες πιπεριες
  • 4 πρασινες πιπεριες
  • 4 ντοματες
  • 350g πεκορινο (σε κομματια)
  • 2 σκελιδες σκορδο
  • 1 ποτηρι κρασιου λαδι
  • 1 ποτηρι κρασιου κρασι
  • αλατι-πιπερι-ριγανη
Εκτέλεση
  • Πλενουμε καλα το κρεας και το βαζουμε στη γαστρα με ολα τα λαχανικα (ντοματες, πιπεριες σε ροδελες)
  • Περιχυνουμε το λαδι και το κρασι και το ψηνουμε στους 180-200 βαθμους για 2 ώρες.

Καλη επιτυχια!


Προσθήκη ως Αγαπημένο (7) | Εμφανίσεις: 9175
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (3)
1. 08-02-2010 18:31
 
Ευκολα, απλά και νοστιμα πράγματα! Μου αρέσει. Μπράβο!
 
vago
2. 09-02-2010 08:29
 
τέλειο και νόστιμο.Έτσι το κάνω κι εγώ και μάλιστα με μπουκίτσες μοσχάρι και γραβιέρα ή κεφαλοτύρι και τρελλαίνονται όλοι.Γίνεται μαλακό και πολύ νόστιμο και συνοδεύεται με ρυζακι ή πατάτες άψογα 
ΜΠΡΑΒΟ για την δημοσίσευση της συνταγής :p
 
maroula
3. 09-02-2010 13:03
 
Αχ τι ωραιο γιουλμπασι ειναι αυτο και μαλιστα με πιπεριτσες που ειναι η αδυναμια μου!!
 
margarita79

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Δευτέρα, 08/02/10 )