Μεξικάνικο γεύμα, αν δεν σας αρέσουν τα καυτερά παραλείψτε το ταμπάσκο, ο συνδυασμός των υλικών είναι θαυμάσιος! Τα υλικά μας
- 2 κονσέρβες κόκκινα φασόλια
- 6 τορτίγιες
- 3 ντομάτες ψιλοκομμένες
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένo
- Τσίλι σε σκόνη
- 2 πράσινες πιπεριές χοντροκομμένες
- 2 κόκκινες πιπεριές χοντροκομμένες
- 1 κούπα τριμμένο τσένταρ
- Λίγο ελαιόλαδο
- Ταμπάσκο
- Αλάτι
Ας δούμε πώς φτιάχνεται - Σε μεγάλο τηγάνι σωτάρουμε τις πιπεριές, το κρεμμύδι και το σκόρδο με το ελαιόλαδο και προσθέτουμε αλάτι, το ταμπάσκο και το τσίλι.
- Προσθέτουμε την ντομάτα και ελάχιστο νερό και βράζουμε για 20 λεπτά.
- Αποσύρουμε και προσθέτουμε τα φασόλια με το ζουμί τους και το τυρί,ανακατεύουμε ελαφρά.
- Ανοίγουμε τις τορτίγιες και βάζουμε γέμιση στο κέντρο.
- Διπλώνουμε σχηματίζοντας ρολό και τοποθετούμε σε πυρέξ, πασπαλίζουμε με λίγο τυρί και ψήνουμε μέχρι να λιώσει το τυρί.
Σερβίρουμε με ρύζι και Sour cream. Τη συνταγή αυτή θα τη βρείτε και στο προσωπικό μου blog myfunkycook.blogspot.com Προσθήκη ως Αγαπημένο (7) | Εμφανίσεις: 6245 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |