Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Γλυκές Πασχαλίτσες Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 6
Έχει υποβληθεί από margarita79   
Τετάρτη, 24/03/10
Ευρετήριο άρθρου
Γλυκές Πασχαλίτσες
Σελίδα 2
page11_400

Χαρούμενα μαφινάκια για το Πάσχα ή για παιδικά πάρτυ 

 Υλικά 
  • 1 δόση μαφινς της αρεσκειας σας(εγω εφτιαξα κεκάκια πορτοκάλι )
  • 1 σαντιγυ μορφατ(χρωματισμενη με χρωματα ζαχαροπλαστικης)
  • Λιγα smarties
  • Λιγες καραμελες-ζελεδακια για το κεφαλι
  • Καλωδιο καραμελας για τις κεραιες (υπαρχει στο Ικεα) 
Εκτέλεση
  • Ψηνουμε τα κεκακια μας συμφωνα με τις οδηγιες ψησιματος και τα αφηνουμε να κρυωσουν καλα.
  • Κοβουμε το ''καπελακι'' απο το καθε μαφιν.
  • Χωριζουμε με μαχαιρι στη μεση το καθε καπελακι.
  • Χτυπαμε το μορφατ σε σαντιγυ και τη χωριζουμε σε μπολακια για να τη χρωματισουμε αναλογα με το ποσες αποχρωσεις θελουμε να φτιαξουμε.
img_1185_400 img_1187_400img_1188_400
  • Απλωνουμε ενα χρωμα στο κατω μερος απο τα κεκακια μας.
  • Καλυπτουμε με αλλο χρωμα τα πανω μερη με την καμπυλωτη πλευρα προς τα πανω και τα κολλαμε πανω στη βαση λιγο πιο πισω απο την μπροστα μερια και λιγο ανοιχτα (οπως στη φωτο).
  • (Αν τα βαλουμε αναποδα δηλαδη με την κομμενη πλευρα προς τα πανω φτιαχνουμε πεταλουδίτσα). 
  • Στολιζουμε με τα smarties.
  • Βαζουμε την καραμελιτσα για κεφαλι και στερεωνουμε το καλωδιο καραμελας για κεραιες (αν τα ζελεδακια μας ειναι σκληρα ανοιγουμε 2 τρυπιτσες με οδοντογλυφιδα).
img_1192_400img_1194_400img_1196_400

Οι πασχαλίτσες μας είναι έτοιμες!!

Καλή Διασκέδαση!!


Προσθήκη ως Αγαπημένο (8) | Εμφανίσεις: 14724
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (17)
16. 07-04-2010 19:09
 
Εμ πως να καταλαβεις χαχα Εννοω με σοκολαταα κουβερτουρα πιο πανω..δεν το εγραψα σορρυ.. :grin
 
margarita79
17. 09-04-2010 16:06
 
Ευχαριστώ για την άμεση απάντησή σου!Πολύ ωραία η ιδέα σου αλλά λίγο μπελαλίδικη!Τελικά έβαλα σπίρτα που είχα με φούξια κορυφή και τους πήγαιναν πολύ!Έγιναν πολύ ωραίες αλλά δυστυχώς θέλουν λίγο χρόνο για την παρασκευή τους! 
Ευχαριστούμε πολύ,και του χρόνου!!
 
stellini

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.



Τελευταία ενημέρωση ( Πέμπτη, 25/03/10 )