Υλικά - 2 ποτηρια ζαχαρη
- 3 ποτηρια αλευρι
- 1 μπεικιν
- 6-7 κουταλιες της σουπας κακαο
- 1 κουταλακι σοδα
- 2 κουταλιες της σουπας ξυδι
- 2 ποτηρια νερο
- μισο ποτηρι σπορελαιο
| |
Εκτέλεση - Χτυπαμε στο μιξερ μας το λαδι με την ζαχαρη και το ξυδι επειτα το αλευρι το ανακατευουμε (σε ενα μπολ) με το μπεικιν την σοδα και το κακαο.
- Κατοπιν ριχνουμε το μειγμα με το αλευρι, λιγο αλευρι λιγο νερο εναλαξ εως οτου τελειωσει.
- Ριχνουμε το μειγμα σε καλα βουτυρωμενη φορμα και ψηνουμε για 45 λεπτα στους 180
- Οταν κρυωσει ριχνουμε αχνη ή λιωμενη κουβερτουρα
Προσθήκη ως Αγαπημένο (6) | Εμφανίσεις: 10607 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |