Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Αρχική arrow Συνταγές μελών arrow Ειδική κατηγορία - Νηστίσιμα arrow Κεικ σοκολάτας Νο.02 (νηστίσιμο, της μαμάς)
Κεικ σοκολάτας Νο.02 (νηστίσιμο, της μαμάς) Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 2
Έχει υποβληθεί από anna9   
Παρασκευή, 23/04/10
Υλικά
  • 2 ποτηρια ζαχαρη
  • 3 ποτηρια αλευρι
  • 1 μπεικιν
  • 6-7 κουταλιες της σουπας κακαο
  • 1 κουταλακι σοδα
  • 2 κουταλιες της σουπας ξυδι
  • 2 ποτηρια νερο
  • μισο ποτηρι σπορελαιο
0126_420_01
Εκτέλεση
  • Χτυπαμε στο μιξερ μας το λαδι με την ζαχαρη και το ξυδι επειτα το αλευρι το ανακατευουμε (σε ενα μπολ) με το μπεικιν την σοδα και το κακαο.
  • Κατοπιν ριχνουμε το μειγμα με το αλευρι, λιγο αλευρι λιγο νερο εναλαξ εως οτου τελειωσει.
  • Ριχνουμε το μειγμα σε καλα βουτυρωμενη φορμα και ψηνουμε για 45 λεπτα στους 180
  • Οταν κρυωσει ριχνουμε αχνη ή λιωμενη κουβερτουρα

Προσθήκη ως Αγαπημένο (6) | Εμφανίσεις: 10607
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (4)
1. 27-04-2010 21:58
 
Εβαλα μεσα σταφιδες και καρυδια κ εγινε 
ποιο νοστιμο
 
anna9
2. 28-04-2010 14:17
 
το ιδιο κανω κι εγω,την συνταγη την ειδα πριν λιγο καιρο στο 10 με 1 στον ΑΝΤ1 την εκανε η Αργυρω.Ειναι φοβερη,μονο που εγω προσθετω ξυσμα πορτοκαλι,του παει πιο πολυ πιστευω απο την σταφιδα,γνωμη μου..παντως ειναι δοκιμασμενη κ πετυχημενη συνταγη!!!!
 
whitechocolate
3. 09-03-2015 12:56
 
Το έφτιαξα προχθές και έγινε πολύ ωραίο. Μια πολύ καλή πρόταση για νηστίσιμο κέικ. Αν δεν το πεις, δεν κατλαβαίνει κάποιος ότι είναι νηστήσιμο. Έβαλα και ξύσμα πορτκαλιού και όντως του πάει πολύ!
 
Lily74
4. 28-03-2015 17:38
 
Το ξανά έφτιαξα σήμερα πάλι με λίγο ξύσμα πορτοκαλιού που του πάει παρά πολύ και επιπλέον του έβαλα λίγο σιρόπι που μου περίσσεψε από άλλο γλυκό. Όποιος το δοκιμάσει πάντως, δεν πιστεύει ότι είναι νηστίσιμο!
 
Lily74

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 20/10/10 )