Σελίδα 2 από 2 Υλικά (για 12 πουγκάκια) - 12 κρεπες (ετοιμες ή φτιαχνετε μονοι σας συνταγή για κρέπες θα βρειτε εδώ )
- 2 1/2 κουπες μπεσαμελ
- 5 φετες ζαμπον
- 5 φετες μπεικον
- 1 κονσερβα μανιταρια σε φετες
- 1κ.σ βιταμ
- 1 κ.σ κρασι λευκο
- 1 1/2 κουπα τριμμενα τυρια (ρεγκατο, γκουντα ο,τι θελετε)
- Πιπερι
- Φρεσκα κρεμμυδακια για να δεσουμε τα μπουγκακια
Εκτέλεση - Φτιαχνουμε τις κρεπες και τη μπεσαμελ μας
- Σοταρουμε τα μανιταρια και το μπεικον στο βιταμ,
- Σβηνουμε με το κρασι και περιμενουμε να εξατμιστουν ολα τα υγρα
- Προσθετουμε το ζαμπον και το πιπερι.
- Δενουμε με τα φρεσκα κρεμυδακια
- Ψηνουμε στον αερα στους 180 για 10 λεπτακια
Μπορειτε να βαλετε οτι μειγμα σας αρεσει (με σπανακι, με κοτοπουλο, με κιμα). Δοκιμάστε να φτιαξετε και κρυα γεμιση με τυρι κρεμα και πιπεριες ή με ροκφορ ή με κοτοσαλατα ή σολομο,να τα δεσετε με διαφορετικο υλικο για να τα ξεχωριζετε και να τα βαλετε σε σειρες σε μια πιατελα.Ιδανικο μεζεδακι σε μπουφε. Επισης μπορειτε σε τραπεζι να φτιαξετε μεγαλες ατομικες κρεπες σε μεγαλο τεφαλ και να σερβιρετε εκει μεσα στο πουγκι κρεας μαγειρεμενο οπως σας αρεσει σε μπουκιτσες. Καλή επιτυχία Προσθήκη ως Αγαπημένο (34) | Εμφανίσεις: 28649 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
|