Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Αρχική arrow Συνταγές μελών arrow Μαγειρική - Κρέατα arrow Κότσι μοσχαρίσιο με μπύρα και μουστάρδα
Κότσι μοσχαρίσιο με μπύρα και μουστάρδα Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 3
Έχει υποβληθεί από Flora   
Τετάρτη, 26/05/10
__
Υλικά (για 4 άτομα)
  • 1 κότσι μοσχαρίσιο 1 ½ κ. περίπου, κομμένο σε μερίδες με το κόκκαλο
  • 1 μπουκάλι μπύρα weiss (π.χ. Paulaner, Erdinger)
  • 2 μεγάλα κρεμμύδια κομμένα σε φέτες
  • 2 κ.σ. πικάντικη μουστάρδα
  • Αλάτι, πιπέρι
  • Μερικά κλώνια θυμάρι
  • Ξύσμα από 2 λεμόνια
  • 1 σκελίδα σκόρδου λιωμένη
  • 1 κ.σ. πάπρικα
  • 4 κ.σ. ελαιόλαδο
Εκτέλεση
  • 1

    Από βραδύς ανακατεύεται όλα τα παραπάνω υλικά σε γάστρα και μαρινάρετε το κρέας στο ψυγείο.
  • Την επόμενη μέρα, το ψήνετε σκεπασμένο σε προθερμασμένο φούρνο και αφού έχετε φέρει  τη γάστρα με το περιεχόμενό της σε θερμοκρασία δωματίου, στους 160 βαθμούς για 2 ώρες.
  • Ξεσκεπάζετε τη γάστρα ανεβάζετε τη θερμοκρασία στους 200 και ψήνετε για 1 ακόμη ώρα περίπου, γυρίζοντας το κρέας συχνά και περιχύνοντάς το με τα υγρά της γάστρας.

 Σερβίρετε με πατάτες φούρνου, ή μια γερμανική πατατοσαλάτα με ξινολάχανο και πιείτε παγωμένη μπύρα!! 

Καλή επιτυχία!


Προσθήκη ως Αγαπημένο (17) | Εμφανίσεις: 31891
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (10)
1. 27-05-2010 10:52
 
Flora είχα φάει μια φορά κότσι σε μπυραρία και μου άρεσε υπερβολικά!Θα φτιαχτεί οπωσδήποτε,να'σαι καλά! :)
 
demi
2. 27-05-2010 10:56
 
Μμμμ πολυ καλο!Το εχω φαει και εγω σε γνωστη μπυραρια και το συνοδευουν με καραμελωμενα κρεμμυδια!!!Μπραβο Φλωρα!!!
 
margarita79
3. 27-05-2010 13:29
 
Πω πω τι νοστιμιά είναι αυτή!! Μπράβο!!
 
vago
4. 27-05-2010 15:27
 
Μας τσάκισες Φλο. :upset :upset :upset  
Αυτό το φαγητό το έχω φάει και γω σε μπυραρία αλλά με χοιρινό και όχι με μοσχάρι. Το κακό είναι ότι δεν βρίσκεις εύκολα κότσι στους χασάπηδες. Ή μήπως ο δικός μου δε φέρνει; :x
 
Mary
5. 27-05-2010 19:51
 
Μπράβο Φλώρα. και εγώ στη γνωστή μπυραρία το έχω δοκιμάσει. Το μοσχάρι μου άρεσε περισσότερο από το χοιρινό. Συζητούσα με αυτόν που έχει ένα από τα συγκεκριμένα μαγαζιά μου είπε ότι το μυστικό είναι το σιγανό ψήσιμο.
 
voula
6. 28-05-2010 13:09
 
popo xriste mou ti piato einai ayto....axxxxxxx flora feygo gia na paro kreasssssssss.....
 
reakon
7. 28-05-2010 23:00
 
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!!!!
 
Marinaki
8. 29-05-2010 09:31
 
Σας ευχαριστώ παιδιά για τα καλά σας λόγια! 
Μαίρη, αν το παραγγείλεις στο χασάπη σου, νομίζω πως θα μπορεί να στο φέρει. Εγώ έτσι κάνω ;) 
Βούλα συμφωνώ κι εγώ, το μοσχάρι έχει καλύτερη γεύση αν και θέλει περισσότερη ώρα αργό ψήσιμο από το χοιρινό...
 
Flora
9. 01-06-2010 10:04
 
Έτσι μου έρχεται να ορμήξω στη φωτο κι ας είναι 10 το πρωί. 
Πολύ καλή η συνταγή.
 
sgr
10. 01-06-2010 17:16
 
χεχεχε το μάτι παιδί μου δεν ξεχωρίζει πρωί ή βράδυ :grin  
Σ\'ευχαριστώ, ζαχαρίτσα.
 
Flora

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Πέμπτη, 27/05/10 )