Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Κατσικάκι φρικασέ Νο.02 Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 1
Έχει υποβληθεί από PANELE   
Κυριακή, 06/06/10
dsc02439_420
Τα υλικά μας
  • 1.5 κιλό κατσικάκι
  • 4-5 μεγάλα μαρούλια
  • 2 ματσάκια φρέσκο κρεμυδάκι
  • 1 ματσάκι άνυθο
  • ελαιόλαδο
  • 2 αυγά
  • χυμο απο 2 λεμόνια
  • αλάτι 
  • πιπέρι (αρκετό)
 Εκτέλεση
  • Σε μια κατσαρόλα  σωτάρουμε στο ελαιόλαδο το κρέας και όταν πάρει χρώμα συμπληρώνουμε νερό μέχρι να σκεπαστεί καλά το κρέας και το βράζουμε μέχρι να σωθεί τελείως το νερό. Βγάζουμε το κρέας και το αφήνουμε στην άκρη για μετά.
  • ρίχνουμε λιγο ελαιόλαδο στην κατσαρόλα και σωτάρουμε το κρεμυδάκι. Οταν μαλακώσει ρίχνουμε λίγα λίγα τα μαρουλάκια αφου τα έχουμε κόψει σε χοντρά κομάτια
  • Οταν τελειώσουν  τα μαρούλια προσθέτουμε τον άνυθο αλάτι πιπέρι και αν χρειαστεί λίγο νερό και αφήνουμε να βράσει.
  • στα τελευταία 15 λεπτά ρίχνουμε στην κατσαρόλα το κρέας και όταν γίνει το φαγητό το αφήνουμε λίγη ώρα να κρυώσει λίγο.

Για το αυγολέμονο

  • σε ένα βαθύ πιάτο χτυπάμε τα αυγά με τον χυμό απο τα λεμόνια και προσθέτουμε σιγά σιγα τον ζωμό απο το φαγητό μας 
  • οταν τελειώσει το χτύπημα ρίχνουμε το υλικό στην κατσαρόλα και τέλος
Καλή σας όρεξη
Προσθήκη ως Αγαπημένο (5) | Εμφανίσεις: 7126
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Κυριακή, 06/06/10 )