Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Αρχική arrow Διαφήμιση
AddThis Social Bookmark Button

agreement_220

Προβληθείτε στο GreekMasa.gr 

Αξιοποιήστε προς το συμφέρον σας τη δύναμη του internet. Διαφημιστείτε μέσα από τις σελίδες μας και κάντε γνωστά τα προϊόντα και οι υπηρεσίες σας στους επισκέπτες του greekmasa.gr. Αναρτήστε τις διαφημίσεις σας σε μορφή banner ή text link με κόστος που καθορίζεται ανάλογα από την επισκεψημότητα της κάθε ενότητας προβολής, φθηνά και αποτελεσματικά.

Πιο συγκεκριμένα, οι παρεχόμενες δυνατότητες διαφήμισης, είναι οι εξής:

Banners

  • Με διαφορετικού τύπου μεγεθών (150x170, 200x160 pixels κ.α.), αγοράζοντας πακέτο εμφανίσεων ή πακέτα προβολής βάσει χρόνου. Τα banners μπορούν να τοποθετηθούν σε οποιαδήποτε σελίδα/υποσελίδα του greekmasa.gr ανάλογα με την επιθυμία σας.

Text links

  • Προβολή μέσω απλών κειμένων (έως 160 χαρακτήρες) σε συγκεκριμένη ενότητα και σημείο του greekmasa.gr – όπως έχει προσυμφωνηθεί.

Stamp

  • Για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα - εμφάνιση λογότυπου/brand name (του διαφημιζόμενου),  στον footer του greekmasa.gr.

Διαγωνισμοί

  • Διοργάνωση διαγωνισμών, με δώρα που προσφέρει ο χορηγός. Το brand name και τα λοιπά στοιχεία του χορηγού, θα αναφέρονται καθ’ όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού

Advertorials & Publications

  • Σύνταξη και δημοσίευση ειδικών άρθρων – θεμάτων – αφιερωμάτων, για παρουσίαση προϊόντων/υπηρεσιών/σεμιναρίων κ.α


Είμαστε στη διάθεση σας για να συζητήσουμε οποιονδήποτε άλλο εναλλακτικό τρόπο προβολής και διαφήμισης σας. Απλά, επικοινωνήστε μαζί μας!

 

 

Διαφημιστείτε στο GreekMasa μέσω του Google AdWords

adwords_logo

Από τη στιγμή που το GreekMasa συμμετέχει στο δίκτυο Google, μπορείτε να διαφημιστείτε στο greekmasa.gr χωρίς να έρθετε σε επαφή με εμάς, εμφανίζοντας τις διαφημίσεις σας στις λίστες των Χρήσιμων συνδέσεων μέσω του Google AdWords.

Χρησιμοποιείστε τη πλατφόρμα διαφημίσεων της Google που με διαφάνεια μπορεί να σας προσφέρει πολύ οικονομική και αποδοτική διαφήμιση. Μέσα από το AdWords της Google μπορείτε να σχεδιάσετε την διαφημιστική σας καμπάνια καθορίζοντας το ποσό που θέλετε να ξοδέψετε (όσο μικρό και αν είναι αυτό) αλλά και κάθε παράμετρο, όπως γεωγραφική προέλευση χρηστών και γλώσσα χρήστη.

Αρκεί να διαθέτετε λογαριασμό AdWords. Αν δεν διαθέτετε ήδη λογαριασμό AdWords, επισκεφθείτε το http://adwords.google.gr και δημιουργήστε τον AdWords λογαριασμό σας δωρεάν.

Η Google για να σας βοηθήσει στα πρώτα σας βήματα προσφέροντας στους νέους διαφημιστές της (πελάτες χωρίς λογαριασμό AdWords ή που δημιούργησαν το λογαριασμό τους τις τελευταίες 14 ημέρες) 30 ΕΥΡΩ δωρεάν διαφήμισης στο AdWords. Κάντε κλικ εδώ για να λάβετε και εσείς την προσφορά!

Με την εγγραφή σας στο διαφημιστικό δίκτυο της Google AdWords και παραμετροποίηση των διαφημίσεών σας (στόχευση κοινού, προτιμήσεις προσφοράς και προϋπολογισμού, λέξεις κλειδιά κ.α), για να εμφανιστείτε στο greekmasa.gr πρέπει να :

  • Κάντε κλικ στην καρτέλα Δίκτυα από την καμπάνια σας.
  • Εντοπίστε τον πίνακα "Δίκτυο εμφάνισης" και κάντε κλικ στην επιλογή Εμφάνιση λεπτομερειών δίπλα στην επιλογή "Δίκτυο εμφάνισης: διαχειριζόμενες τοποθετήσεις".
  • Όταν ανοίξει ο πίνακας διαχειριζόμενης τοποθέτησης, πατήστε "+ Προσθήκη τοποθετήσεων".
  • Επιλέξτε την Καμπάνια και την Ομάδα διαφημίσεων στις οποίες θέλετε να προσθέσετε τις τοποθετήσεις σας.
  • Εισαγάγετε το "greekmasa.gr" στο πλαίσιο εισαγωγής κειμένου και πατήστε Αποθήκευση.

Καλή επιτυχία με το Google AdWords!