Υλικά - Λίγο κοτόπουλο (περίσσευμα απο χθεσινό φαγητό μαγειρεμένο) ή στήθος βρασμένο και ψιλοκομμένο
- 1 κρεμμύδι τριμμένο (στο μουλτι μέχρι να βγάλει τους χυμούς του)
- 1 ντομάτα αποφλοιωμένη και τριμμένη
- 2 κ.σ. φρυγανιά τριμμένη
- 1 αυγό
- λίγο τυρί τριμμένο (όσο θέλετε)
- Αλεύρι για όλες τις χρήσεις (όσο πάρει)
- αλάτι-πιπέρι
- λίγο μαϊντανό
- λίγο δυόσμο
Εκτέλεση - Ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ εκτός από το αλεύρι και μετά ρίχνουμε σιγά σιγά το αλεύρι μέχρι να έχουμε ένα χυλό όχι πολύ σφιχτό.
- Ζεσταίνουμε καλά λάδι στο τηγάνι (ας είναι πλούσιο) και μόλις κάψει καλά ρίχνουμε κουταλιές από τον χυλό μας.
Δεν θέλει πολύ, ισά να χρυσαφίσουν και είναι έτοιμοι Πάρτε μικρές κουταλιές για να μην μείνει γεύση του αλευριού στο κέντρο Στη φωτογραφία το έχω συνοδέψει με πατάτες τηγανιτές και γλυκόξινη σος που θα βρείτε στη συνταγή "Φλογέρες γαρίδας με γλυκόξινη σως" Καλή όρεξη Προσθήκη ως Αγαπημένο (7) | Εμφανίσεις: 10062 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |