Ένα πολύ εύκολο και σίγουρα πολύ γευστικό φαγητό Υλικά - Κότσια χοιρινά όσα θέλετε
- Πατάτες κομμένες για τον φούρνο
- Σκελίδες σκόρδου κομμένες σε φέτες
- Αλάτι
- Πιπέρι
Εκτέλεση (Έτσι απλά) - Σε ένα ταψί βάζουμε τα κότσια και το κάθε κότσι το μαχαιρώνουμε βαθιά σε 2 σημεία και μέσα μπίχνουμε το σκόρδο και ρίχνουμε αλάτι και αρκετό πιπέρι. Κάνουμε έτσι όλα τα κότσια
- Προσθέτουμε στο ταψί λίγο νερό και λίγο ελαιόλαδο και το βάζουμε στον φούρνο στο πιο δυνατό
- Μετά από 40 περίπου λεπτά το γυρίζουμε από την άλλη μεριά, προσθέτουμε τις πατάτες, τις αλατίζουμε, συμπληρώνουμε αν χρειάζεται λίγο νερό ακόμη και ξανά στον φούρνο για άλλα 40 περίπου λεπτά.
- Μόλις πιάσει κρούστα το κότσι το σκεπάσουμε το ταψί με ένα αλουμινόχαρτο και συνεχίζουμε το ψήσιμο για ακόμη 1 ώρα περίπου
Πολύ εύκολο ξεκούραστο και ιδανικό για το Κυριακάτικο τραπέζι Προσθήκη ως Αγαπημένο (5) | Εμφανίσεις: 44649 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |