Υλικά (για 4 άτομα) - 4 μπριζόλες χοιρινές
- ½ κ.γλ. τσίλι σε σκόνη
- 1 κ.γλ. πάπρικα
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο
- 2 κ.σ. θυμάρι φρέσκο
- 4 σκελίδες σκόρδου πολτοποιημένες
- 5-6 αστεροειδής γλυκάνισους σπασμένους
- 1 κ.σ. κόλιανδρο σπασμένο
- 1 κ.γλ. αλάτι
Εκτέλεση - Ανακατεύετε όλα τα υλικά μαζί σε ένα μπωλάκι και φτιάχνετε ένα είδος πάστας. Με αυτή αλείφετε τις μπριζόλες καλά από όλες τις πλευρές. Αφήνετε αεροστεγώς κλεισμένες στο ψυγείο για 2 ώρες τουλάχιστον (ιδανικά από βραδύς), ώστε τα μπαχαρικά να βγάλουν τα αρώματά τους και να ποτίσουν το κρέας.
- Ψήνετε σε αντικολλητικό τηγάνι με λίγο έξτρα ελαιόλαδο μέχρι οι μπριζόλες να είναι έτοιμες.
Συνοδεύετε ιδανικά με μπασμάτι ή πράσινη σαλάτα ώστε να μπορούν να σβήσουν την αψάδα των μπαχαρικών. Καλή επιτυχία! Προσθήκη ως Αγαπημένο (5) | Εμφανίσεις: 15769 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |