Υλικά Για το φύλλο Για τη γεμιση - 1μιση πακετο λουκανικάκια κοκτέηλ
- 5 πιπεριές χρωματιστές
- 250 γρ τριμμενα κιτρινα τυριά (ή μισο- μισο με φέτα)
- 1/2 φλιτζάνι χυμος ντοματας
- 2 κ.σ κέτσαπ
- 1/2 ποτηράκι του κρασιου κρασί
- 2 κ.σ ελαιολαδο
- Αλατι, πιπερι, κανελλα
Εκτέλεση - Ετοιμάζουμε το φύλλο (για την εκτελεση δείτε εδώ )
- Κοβουμε τις πιπεριες και τα λουκανικακια σε φετάκια
- Σε ενα τηγάνι με λιγο λαδι σωταρουμε τις πιπεριες μεχρι να μαλακωσουν και προσθετουμε τα λουκανικα να ροδισουν ελαφρα.
- Σβηνουμε με το κρασι και αφηνουμε να εξατμιστει.
- Προσθετουμε τον χυμο ντοματας και την κετσαπ.
- Ριχνουμε τα μπαχαρικα και αφηνουμε να σιγοβρασει η γέμιση μεχρι να μην εχει καθολου υγρα.
- Μολις κρυωσει λιγο ριχνουμε τα τυρια και ανακατευουμε καλα.
- Στρωνουμε το φυλλο στο ταψι και προσθετουμε τη γεμιση.
- Καλυπτουμε με το αλλο φυλλο και γυριζουμε προς τα μεσα τα φυλλα που περισσευουν.
- Χαραζουμε την πιτα μας και αλειφουμε ελαφρα με λιγο λαδι την επιφανεια.
- Ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 180-200 βαθμους για περιπου 1 ωρα ή μεχρι να ροδίσει.
Καλη επιτυχία!!
Προσθήκη ως Αγαπημένο (29) | Εμφανίσεις: 11869 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |