Το κεικ αυτο ετοιμαζεται μολις σε 4 λεπτα. Ειναι πανευκολο και η επιτυχία του δεδομένη. Υλικά - 1 κουπα μαργαρίνη
- 2 κουπες ζάχαρη
- 3 κουπες αλευρι φαριν απ
- 1/2 κουπα γαλα
- 4 αυγα (εγω βαζω 3)
- 2 βανιλιες
- Ξυσμα απο 1μιση πορτοκάλι
Εκτέλεση - Ριχνουμε ΟΛΑ τα υλικα μαζι στο μιξερ (δε βαζουμε πρωτα το βουτηρο με τη ζαχαρη κτλ) και χτυπάμε για ακριβως 4 λεπτα.
- Αδειαζουμε σε βουτυρωμενη και αλευρωμενη φορμα
- Ψηνουμε στους 170 στον αερα για περιπου 50 λεπτα (τσεκαρουμε με την οδοντογλυφιδα για να δουμε αν ψηθηκε το εσωτερικο καλα)
- Αφηνουμε να κρυωσει και ξεφορμάρουμε.
Για ακομα πιο εντονη τη γευση και το αρωμα του πορτοκαλιου και της βανιλιας μπορειτε να χρησιμοποιησετε ετοιμο μειγμα βανιλιας με αρωμα πορτοκαλι σε φακελάκι το οποιο θα βρειτε σε μεγαλα σ/μ.
Καλή επιτυχία!!
Προσθήκη ως Αγαπημένο (37) | Εμφανίσεις: 32576 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |