Υλικά - 100μλ καλαμποκελαιο
- 100μλ κρασι λευκο ή ροζέ
- 2 φλιτζανακια του καφε χυμος ντοματας
- 1 κ.γ πελτες ντομάτας
- 1 κ.σ κετσαπ
- 450-500 γρ. αλευρι μαλακό
- 1μιση κ.γ baking powder
- 1/2 κ.γ σοδα
- 1 κ.γ ζαχαρη
- 1 κ.γ βασιλικος ή ριγανη
- Αλατι(1μιση κ.γ),πιπερι, παπρικα
- Προαιρετικά: 1/2 σκελιδα σκορδο λιωμένη
Εκτέλεση - Ριχνουμε ολα τα υλικα μαζι στο μιξερ και ζυμωνουμε μεχρι μαζευτει γυρω απο το γαντζο του μιξερ και να εχουμε μια ελαστικη ζυμη.
- Πλαθουμε μπαστουνακια και τα βαζουμε σε λαμαρινα στρωμενη με λαδοκολλα
- Ψηνουμε στους 150-160 βαθμους (οχι παραπανω, για να στεγνωσουν και να γινουν τραγανα) στον αερα για περιπου 40 λεπτα.
Οταν τα βγαλουμε θα πρεπει να ειναι εξωτερικα σκληρά και εσωτερικά μαλακά αλλα μολις κρυωσουν σκληραινουν και γινονται πολύ τραγανα Προσθήκη ως Αγαπημένο (14) | Εμφανίσεις: 11262 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |