Υλικά
- 1 μεγαλη σουπια καθαρισμενη και κομμενη σε κυβους
- 1 ξερο κρεμμυδι
- μισο ματσακι ανιθο
- 2-3 ντοματες τριμενες
- 1 ποτηρακι του κρασιου ούζο
- αλατι πιπερι
- ελαιολαδο
- κριθαρακι
Εκτέλεση
- Τσιγαριζουμε το κρεμμύδι με το λάδι και ρίχνουμε τη σουπιά.
- Σβηνουμε με το ούζο.Προσθετουμε το αλατοπιπερο, τον ανιθο και την ντοματα
- Το αφήνουμε λίγο να εξατμιστει το ούζο και ρίχνουμε νερό.
- Προσθέτουμε και το κριθαράκι και ανακατεύουμε τακτικά για να μην κολλήσει.
Επίσης μπορούμε πριν ρίξουμε το κριθαράκι να αδειάσουμε την κατσαρόλα σε ένα ταψί, να προσθέσουμε το κριθαράκι και να το ψήσουμε στο φούρνο. Προσθήκη ως Αγαπημένο (6) | Εμφανίσεις: 7206 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |