Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Αρχική arrow Συνταγές μελών arrow Ζαχαροπλαστική - Παγωτά και Γρανίτες arrow Μαγικό παγωτό (γιατι εξαφανίζεται ως δια μαγείας!)
Μαγικό παγωτό (γιατι εξαφανίζεται ως δια μαγείας!) Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 3
Έχει υποβληθεί από MARIATOT   
Τρίτη, 17/05/11
Υλικά
  • 1 φυτική κρέμα γάλακτος(500 ml)
  • 1 ζαχαρούχο(αδιάλυτο)
  • 1 γάλα εβαπορέ (αδιάλυτο)
  • 1 πακέτο μπισκότα τύπου cookies με φουντούκι και κομμάτια σοκολάτας
  • 3 κουταλιές κακάο
  • 1 φακελάκι άνθος αραβοσίτου στιγμής με γεύση σοκολάτα
Εκτέλεση
  • Χτυπάω την κρέμα γάλακτος μέχρι να γίνει σφιχτή σαντιγί και να αφρατέψει.
  • Έπειτα προσθέτω το ζαχαρούχο συνεχίζοντας το χτύπημα και μετά το εβαπορέ. Σταματάω το χτύπημα και χωρίζω το μείγμα σε 2 μπολ.
  • Στο ένα προσθέτω τα μπισκότα τριμμένα στο χέρι και ανακατεύω απαλά να πάνε τα μπισκότα παντού.
  • Στο άλλο μπωλ ρίχνω το κακάο και το άνθος αραβοσίτου και το χτυπάω για λίγο με το μίξερ σε χαμηλή ταχύτητα.
  • Τα βάζω στην κατάψυξη να παγώσουν για 8 ώρες τουλάχιστον.Δεν χρειάζεται άλλη φορά χτύπημα.

Καλή επιτυχία!


Προσθήκη ως Αγαπημένο (30) | Εμφανίσεις: 15428
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (5)
1. 21-05-2011 19:31
 
Καλό φαίνεται..... Θα το δοκιμάσουμε!
 
rebekka
2. 21-05-2011 20:12
 
Ωραία ιδέα μου φαίνεται το άνθος αραβοσίτου σοκολάτα. Φαντάζομαι θα το κρατάει μαλακό και δεν θα σφίγγει πολύ. Θα το δοκιμάσω και θα σου πω εντυπώσεις. Άλλωστε όλο το καλοκαίρι κάνω παγωτά για τα παιδιά μου για να μην τρώνε απ΄ έξω.
 
voula
3. 22-05-2011 09:16
 
πολύ ωραίο παγωτό και γρήγορο...!!!! ευχαριστούμε MARIATOT η οικογένεια θα το ευχαριστηθεί....!!!!
 
voulaskl
4. 22-05-2011 21:18
 
Σας ευχαριστώ!Πράγματι είναι πολύ ευκολο να το φτιάξεις και το καλό είναι πως το χτυπάς μόνο μια φορά, χωρις να πιανει κρυσταλάκια.Περιμένω εντυπώσεις όταν το φτιάξετε :)
 
MARIATOT
5. 23-05-2011 17:00
 
mariatot θα το φτιαξω και θα σε ενημερωσω!!!
 
theonymfh

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Σάββατο, 21/05/11 )