Υλικά - 1 χταποδι 2 κιλα
- 2 κρεμυδια μεγαλα
- 2 ντοματες μεγαλες
- ελαιολαδο
- αλατι -πιπερι
- ξυδι
- 1 ποτηρι κοκκινο (αιμα) κρασι
Εκτέλεση - Βραζουμε το χταποδι με το κρασι για 45 λεπτα (αναλογα με το μεγεθος του χταποδιου )
- Αφου εχει βρασει καλα το κοβουμε σε κομματακια.
- Σε ενα τηγανι τσιγαριζουμε σε μεγαλα κομματια τα κρεμυδια και υστερα ριχνουμε τις ντοματες (που εχουμε περασει πρωτα στον τρυφτη) αλατι-πιπερι και περιμενουμε μεχρι να δεσει η σαλτσα μας
- Μετα ριχνουμε το χταποδι μαζι με 1 κουταλια της σουπας ξυδι και το αφηνουμε για 5 λεπτα και τα σβηνουμε.
Προσθήκη ως Αγαπημένο (0) | Εμφανίσεις: 5312 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |