Υλικά
- 1 μεγάλο πακέτο φρυγανιές
- 1 λίτρο γάλα
- 2 κουταλιές βούτυρο
- 10 φέτες γκούντα
- 6 φέτες ζαμπόν
- 370γρ. γκούντα τριμμένη
- 4 αβγά
Εκτέλεση - Βάζουμε μια στρώση φρυγανιές βουτηγμένες στο γάλα, βουτυρώνουμε το ταψί και στρώνουμε το τυρί και το ζαμπόν,ξανά φρυγανιές και τέλος το τριμμένο τυρί.
- Χτυπάμε το γάλα με τα αβγά και περιχύνουμε το σουφλέ.
- Ψήνουμε το σουφλέ για 45 λεπτά περίπου στους 200β.
Προσθήκη ως Αγαπημένο (6) | Εμφανίσεις: 7756 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |