Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Αρχική arrow Συνταγές μελών arrow Μαγειρική - Κρέατα arrow Μοσχαράκι ψητό κατσαρόλας (τας κεμπάπ)
Μοσχαράκι ψητό κατσαρόλας (τας κεμπάπ) Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 1
Έχει υποβληθεί από pastaflora   
Πέμπτη, 22/12/11
Υλικά (για 4 άτομα)
  • 1 κιλό μοσχαράκι κομμένο για τας-κεμπαπ
  • 3 κουταλιές λάδι,
  • ¼ του κιλού αρακά
  • 3 καρότα κομμένα κυβάκια
  • 150 γραμ. καλαμπόκι,
  • 1 ποτήρι νερό ζεστό.
  • 3 -4 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένο.
  • 1 ποτηράκι κρασιού κόκκινο κρασί.
  • Αλάτι όσο χρειάζεται και πιπέρι επίσης τόσο, και 1 πρέζα ζάχαρη
Εκτέλεση
  • Σε μια κατσαρόλα σοτάρω με το λαδάκι το τας-κεμπαπ.
  • Ρίχνω το σκόρδο και μετά από 1 λεπτό σβήνω το κρέας με το κρασί , μόλις εξατμισθεί το αλκοολ ρίχνω και τα λαχανικά και τα ανακατεύω με το κουτάλι λίγο, και από επάνω κατόπιν προσθέτω το ζεστό νερό, αλάτι πιπέρι και μια πρέζα ζάχαρη..
  • Τα σκεπάζω να βράσει και να μαλακώσει το κρέας, (Σημ. εγώ στην χύτρα μου το βράζω επί 35΄), και αν χρειαστεί και λίγο ακόμη ξεσκέπαστο να μείνει με άφθονη και νόστιμη σάλτσα!.

Το συνοδεύω με νόστιμο λευκό πιλαφι, ή πουρέ μελιτζάνας, ή ο,τι θέλουμε!


Προσθήκη ως Αγαπημένο (3) | Εμφανίσεις: 8023
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Σάββατο, 24/12/11 )