Έχει υποβληθεί από arhontia
|
Δευτέρα, 18/06/07 |
Υλικά:
- 4 αυγά2 ντομάτες ξεφλουδισμένες και κομμένες σε κύβους
- 1 φλ.τσαγ. κεφαλογραβιέρα σε κύβους
- λάδι, αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση :
Σωτάρουμε τη ντομάτα με λίγο λάδι σε αντικολλητικό τηγάνι ή σαχάνι, μέχρι να πιει τα υγρά της, και κατεβάζουμε από τη φωτιά. Χαμηλώνουμε το μάτι. Αλατίζουμε τη ντομάτα, την παραμερίζουμε προς τα τοιχώματα του τηγανιού, και στο κέντρο σπάμε τα αυγά. Ρίχνουμε πάνω στη ντομάτα το τυρί, σκεπάζουμε με ένα καπάκι, και ξαναβάζουμε στη φωτιά, μέχρι να πήξουν τα αυγά. Πασπαλίζουμε με χοντροτριμμένο πιπέρι και σερβίρουμε ή όπως είναι με το σαχάνι, ή βάζουμε στο πιάτο αυγό και γύρω γύρω ντομάτα με τυρί. Tip: στην ντομάτα προσθέτω πάντα λίγη ζάχαρη. Προσθήκη ως Αγαπημένο (28) | Εμφανίσεις: 20890 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |
Τελευταία ενημέρωση ( Δευτέρα, 11/04/11 )
|