Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Αρχική arrow Συνταγολόγιο arrow Πίτες-Ψωμιά arrow Τυρόπιττα ταψιού με Χαλβά
Τυρόπιττα ταψιού με Χαλβά Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει γραφτεί από ArXoS   
Δευτέρα, 18/06/07
Υλικά:
Γέμιση:
300 γρ. Φετα
300 γρ. Ανθοτυρο
200 γρ. Γιαουρτι
150 ml γαλα
4 αυγα
Λιγο μοσχοκαρυδο
3-4 κουταλιες λαδι


Εκτέλεση:
Ανοίγετε 4 φύλλα, για να μπουν δύο πάνω και δύο κάτω από τη γέμιση.
Κάθε φύλλο το αλείφετε με λάδι ή βούτυρο, το επάνω φύλλο το ραντίζετε με νερό αφού το αλείψετε με λάδι.
Η τυρόπιττα αυτή δεν πρέπει να είναι ψηλότερη από δύο δάχτυλα.
Σερβίρεται με χαλβά του μπακάλη.
Προτιμείστε χαλβά με μέλι ή σκέτο με βανίλια.
Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 19/12/79 )